Mbela: egy kicsit felreertettel, ahogy irtam feljebb en a kulonbsegekre akartam ravilagitani a sajat szemszogembol, a transziberiai expresszen meg En nem utaztam, magyar viszonyokhoz probaltam hasonlitani. Az hogy hol utazol csak Ironianak szantam(vagy vicc ami jobban tetszik termeszetesen nem Tudom hol utalzol.
A nevtelen elvatrsnak meg uzenem: Ha En nem tiltakozhattam 2 eves koromba hogy elhozzanak Ausztraliabol akkor TE nem szabhatod meg hogy visszamenjek! es mivel hogy a 747-400-as eseten szinte semmilyen problemam nem volt max egy kicsi a leszallasnal meg a felszallasnal igy akar utazhatnek is, de mivel az utolso ut ami nem ezzel a geptipussal tortent katasztrofalisra sikeredett, ezert nem is tervezem mostanaban, vagyis a lelked megnyugodhat nem fogok Repulni. De igy mar ms is lathatja hogy mi a kulonbseg igy Butasagod es irigyseged nem erte el celjat, sajnallak de nagyon...
Szerintem nem rossz.. Bár egy idő után tényleg unalmas.
Kicsik az ablakok és mélyen is vannak. Így olyan nagy bámészkodási lehetőséget nem adnak. Kb olyan mint a modernebb íc vonatok. nekem arra hajaz. amíg földön gurul a gép kissé remeg. felgyorsul megemelkedik az eleje. Ez olyasmi mintha egy lejtőn menne fölfelé. Aztán megszűnik a remegés felemelkednek a kerekek a talajról. így megy egy darabig felfelé egyre kissebbek lesznek a házak autók az úton. Utána elcsöndesül a hajtómű és egyenesbe repül a gép. Innestöl kolbászolhatsz rajta mint egy vonaton. Bár nemigazán szokott senki max vcre. olvasgatnak laptopoznak zenét hallgatnak az emberek esetleg beszélgetnek. Aztán szól a hang különféle nyelveken hogy öveket becsatolni foglalja el mindenki a helyét. Megbiccen kicsit a gép eleje leszállásnál de közel nem annyira mint felszállásnál számítanál rá. Olyan hamar lent van hogy csak pislogsz hogy megint érzed a futómű remegését. ha nagyon odakeni a pilóta a talajhoz a gépet akkor olyasmi érzés mintha kátyúba hajtanál kocsival. Begurul a parkolóhelyére a gép ha a reptéren van ilyen terminálfolyosó akkor odaigazítja egy tolóautó. Általában egyből odateszi.
Egyszer utaztam Frankfurtból...
Jó kis döcögés, ki a francba a termináltól. Majd várakozsás, hogy szabad legyen a kifutópálya. Aztán hirtelen gyorsulás. Majd azt a mindenit de magasan vagyunk! Csak felhő van alattunk. Házak vannak alattunk. Mi ez Érd? (Vecsés volt igazából.) Leszálltunk. A sztuvi bemondta, hogy megérkeztünk Bp-re, a hőmérséklet xx fok. Majd taps következett. Megérdemelte a pilóta, mert simán szálltunk le, nem is döccent a gép.
Azt mondták, hogy a rágógumi megvéd a fülzúgástól a nyomáskülönbség miatt. Ezért induláskor elkezdtem rágni, de addig döcögtünk, amíg elment az íze. Így mire felszálltunk volna, elfogyott. Mégsem lett lett fülzúgásom.
Szédületes.
De próbáld ki inkább,ahelyett,hogy mások élményei alapján akarnád megtervezni a Tiédet.
Manapság már olyan hihetetlenül olcsó jegyárak vannak,hogy párezerből szinte bárhová eljuthatsz.
A minap Angliába kisértem el egy barátomat,ettünk-ittunk egy jót aztán repültünk haza.
20 000 volt mindenestől. Oda-vissza. Nem fejenként - kettőnknek!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!