Most volt a forgalmi vizsgám, nem sikerült. Nektek milyen
érzés volt és hogy történt? Bőv. Lent
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Úgy 2 órája volt a forgalmi vizsgám, és nem sikerült..
És olyan volt a vizsgabiztosom, hogy mikor visszamentünk, akkor elkezdte sorolni a hibáimat 20PERCIG(NEM TÚLZOK.) igazából 3 kisebb-nagyobb hibám volt de ezeket írta körül, és igazából nem törtem úgy meg h nem sikerült, de ahogyan mondta és az oktatóm előtt ilyen tök gáz volt, és amúgy is ilyen tök érzékeny típus vagyok és így elbőgtem magam, pedig fel voltam készülve, h esetleg meg is bukhatok ( főleg mikor reggel láttam h szakad az eső) de úgy bántott ahogyan ott még magyarázta , mikor nem is figyeltem meg értettem nagyon, annyira ideges voltam.
Mi a véleményetek,szerintetek ez gáz volt?
Akiknek, nem sikerült elsőre,neki milyen volt a szituáció?
2011. okt. 24. 13:01
1/9 anonim válasza:
Ismeros. Én is megbuktam forgalmi vizsgábol az elso alkalommal. Tul ideges voltam, kb 2szer annyira stresszeltem mint a szobeli érettségin. Neagodj nincs ebbe semmi gáz.
2011. okt. 24. 13:14
2/9 anonim válasza:
Mik voltak a hibáid?
Attól függ igazán, hogy gáz volt e vagy sem. :)
Engem azért buktatott meg a vizsgabiztosom, mert lejtőnél amikor elindultam, nem használtam a kéziféket, hanem helyette gyorsabban engedtem fel a kuplungot egy kicsit nagyobb gázzal. S egy 10centit hátragurultam a manöver során. (a mögöttem lévő kocsi 1 méterre volt...)
A vizsgabiztosom szerint indokolt lett volna a kéziféket használni, hogy egyáltalán ne guruljak hátra. Szerintem meg nem. :D
Hangot is adtam annak, hogy ez szerintem nem ok a bukásra, de kár volt ezt tennem. Mert csak elkezdett üvölteni velem. S végül is ő a vizsgabiztos, döntését el kellett volna fogadnom vita helyett. Csak akkor is igazságtalannak éreztem.
2011. okt. 24. 13:14
3/9 anonim válasza:
Szia! Ugyanilyen tapasztalatom volt a forgalom vizsgán. Arrogáns vizsgabiztos, nekem is sorolta a hibáimat vagy 10 percig, olyanokat is amikkel láttam, hogy az oktatóm sem ért egyet. Igazából gyakorlások alkalmával nagyon ritkán hibáztam, úgyhogy bíztam benne, hogy sikerülni fog, persze benne volt a pakliban, hogy nem. De ilyen hozzáállásra nem számítottam, az ember kifizeti a rengeteg pénzt, meghúzzák és még ilyen stílusban is beszélnek vele.. :D Nyugi pár nap múlva túl leszel rajta, én is idegeskedtem utána 2 napig, de aztán már röhögtem az egészen. Hajrá :)
2011. okt. 24. 13:36
4/9 Antimod válasza:
Sajnos vizsgabiztosfüggő, látszik, az oktatók hogyan pedáloznak, hogy jó hangulatuk legyen.
Én pl. meghúztam volna magamat, mert parkoló autó kikerülésekor nem adtam meg az elsőbbséget a szembe jövőnek (mint ahogy nem szokás, ha elférünk), erre annyit mondott a végén, de legalább amúgy óvatos volt.
Mások máskor meg kifognak egy hülyét, aki azon háromnegyed órát moralizál, hogy túl későn vagy korán kezdesz fékezni. Ez van. :(
2011. okt. 24. 13:58
5/9 anonim válasza:
Engem elsőre 1, azaz 1db hiba miatt húztak meg. És még az oktatóm sem értette, hogy miért (sávváltás - a vizsgabiztos szerint nem jól győződtem meg a másik sávban messze érkező sebességéről, és "nagyon lebukott az eleje" - nagyon sokkal hátrébb volt). Másodikra úgy mentem át csont nélkül, hogy egy helyen nem indexeltem, egy másik helyen pedig nem adtam meg a jobbkezes elsőbbséget...
2011. okt. 24. 16:06
6/9 anonim válasza:
Nekem is ma volt, nem sikerült.
Szar érzés nagyon, együttérzek veled.
2011. okt. 24. 16:11
7/9 Bajer válasza:
Gyakori hiba miatt nem mentem át elsőre. Sávváltás után jobbra indexet nem kapcsoltam ki, egyenesen kellett tovább mennem kereszteződésben, a szemből érkező trabi befordult előttem. Szerencsére nagy volt a forgalom, így nem mentem többel 20-nál, veszélyhelyzet nem alakult ki, de megtévesztettem a trabi vezetőjét, úgyhogy a következő sarkon meg kellett állnom és az oktatóval helyet kellett cserélnem. Az izgalomtól leblokkoltam, se az index kattogását nem hallottam se a műszerfalon nem néztem a villogást. Csak a forgalmat figyeltem. Ez 13 éve volt. Most nagyon jó érzés, hogy azóta olyan 100 000 km-t vezettem és óriási rutinom lett, ugyanezt a hibát soha többet nem követtem el.
2013. júl. 25. 23:58
8/9 anonim válasza:
Nem azt nèzik egy munkahelyen,hogy hanyadik alkalomra lett meg a jogosìtvàny,hanem,hogy van-e vagy nincs. Mèg nem született meg az az ember aki nem tudja megcsinálni. Senki se aggòdjon,ha nem elsőre,majd màsodikra,harmadikra vagy esetleg ötödikre sikerül.
2017. dec. 21. 06:30
9/9 Kiscica5 válasza:
Sajnos en 5 buktam nem is tudum mit tegyek most mehetek páv vizsgálatra es haz sikerül csak akkor folyhatom valaki volt mar páv vizsgaltaon ott mit kell tenni es vezetni is kell?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!