Hányadik forgalmi után sikerült a vizsga?
Figyelt kérdés
(Illetve csak így zárójelben: mennyire menő még lefizetni a vizsgáztatót? Gyakran hallom, hogy így mentek át.)2011. júl. 2. 05:53
1/7 anonim válasza:
Én elsőre átmentem de nagyon bunkó volt a vizsgabiztos végig csak szívatott, de mivel hibátlanul csináltam mindent ezért természetesen átmentem.
Viszont hallottam én is hogy nagyon sok helyen csak úgy mehetsz át ha lefizeted a VB-t nálam szerencsére nem így volt.
2/7 anonim válasza:
Másodikra, fizettem 10e forintot.
3/7 A kérdező kommentje:
Szép, szép. Köszönöm a válaszokat. : )
2011. júl. 2. 17:57
4/7 anonim válasza:
Első.
Vizsgabiztos egy szót sem szólt + vizsgalapon se húzott be semmit.
Mákom volt valszeg.
5/7 anonim válasza:
Ja azt elfelejtettem hozzátenni hogy szakadó esőben csináltam,sötétedés előtt.
A vizsgabiztos pedig nem a városban lakott,így nem is ismerte a várost.
Az eső miatt gyalogos/biciklis nem volt,autó se nagyon,plusz a záróvonalakat se lehetett szinte látni akkora víz volt az úton:DD
Viszont az utánam lévőt azért meghúzta.
6/7 anonim válasza:
Elsőre. Nem fizettem. Eszembe sem jutott volna.
7/7 anonim válasza:
Elsőre sikerült, most értem haza, hibátlanul ment minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!