Régóta érdekel az: Akik a 3 sávos úton a középső sávban mennek, és jobbról és balról is mindenki előzi őket; nos azok nem érzik úgy, hogy tolatnak?
Sajnos én is sok ilyen csigával találkozok nap mint nap az utakon.
Én megértem azt ha nagyon ráér, én sem tolom neki ha nagyon ráérek, de akkor lehúzódok, ha meg nem többsávos az út akkor felveszem a forgalom tempóját.
Sajnos valamiért nem veszik észre azt, hogy feltartják a forgalmat.
Engem a legjobban az bosszant az ilyen emberek esetén, hogy a belső sávban cammogásukkal szabálysértésre kényszerítik a többi közlekedőt, mivel jobbról előzni ugye tilos.
Persze ott van a másik véglet, amikor a nagyon siető ember, autópályán 130 as megengedett sebesség mellett "levillog" űgy hogy már én is 140 el megyek.
Őket sem igazán tudom megérteni.
a baj ezzek olyan személyek akiknek már nem kénne sőt sosem kellet volna vezetniuk.
mint autopálya mint városban ez egy troger sofőr.
a kresz városon belul nem tiltja hol menj de autopálya van jobbra tartás .
sajna ők sosem tudtak ilyet .
nagyon sok embernek nem kénne vezetnie de erőszakosan ő azt hiszi jol csinálja.
# 6/6 Időpont ma 16:17
Neked ugye nincs jogosítványod? Ugye nincs? Ha esetleg lenne, sürgősen add le. Aztán fogj egy kresz könyvet, és olvasgasd. Jó sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!