Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt az autóm?...

Miért csinálja ezt az autóm? Rosszul kezelem?

Figyelt kérdés

4 sebesség fokozatú. Mivel úgy hallottam - minél magasabb fokozatban mész, annál kevesebbet fogyaszt az autó - próbálok minél előbb felváltani 3asba, lehetőleg 4esbe közlekedni. Ezt amúgy jól tudom?

De mikor váltok (akár fel akár le) általában így "remeg" az autó és nem tudom miért.

Mit csinálok rosszul?

Ha 40nel megyek már 4esbe teszem.

2012. márc. 22. 19:44
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
A Marutin nem érdemes ennyire spórolni már önmagában is kisautó és a fogyasztása igen kedvező még ha nem is mai darab de 6 literrel eljár( van aki szerint 5l is) Az már viszont sokkal nagyobb költséggel jár ha egy erőátviteli szerkezet (lásd váltó) vagy egy motor generálozásra szorul. Igaz az alkatrészek nem drágák hozzá de sok kicsi sokra megy. Ezért szerintem olyan 50-60 km-nél tedd negyedikbe. Egyik ismerősnek 5 sebességes Samaraja van és ő is 40 km/h-nál 3. sebességet használja, és nem beszélve arról hogy jobban tudsz így gyorsulni ha az adott szitu megkívánja. :)
2012. márc. 25. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!