Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt az autóm?...

Miért csinálja ezt az autóm? Rosszul kezelem?

Figyelt kérdés

4 sebesség fokozatú. Mivel úgy hallottam - minél magasabb fokozatban mész, annál kevesebbet fogyaszt az autó - próbálok minél előbb felváltani 3asba, lehetőleg 4esbe közlekedni. Ezt amúgy jól tudom?

De mikor váltok (akár fel akár le) általában így "remeg" az autó és nem tudom miért.

Mit csinálok rosszul?

Ha 40nel megyek már 4esbe teszem.

2012. márc. 22. 19:44
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

80nál gyorsabban nem nagyon megy.

A mutató szerinti végsebessége 120, de már 70nél halálféleme van az embernek..

2012. márc. 22. 21:04
 12/21 anonim ***** válasza:

40 km nél inkább maradj 3 fokozatban. Nem fog remegni,és nem is "zabál" annyit,mintha 40 nél nyomkodod a gázt. 50 körül,mondjuk városban rakj neki 4-dik fokozatot.

Különben a Marutin nem csodálkozok hogy remeg. Nem mai autók már.Inkább egyen fél literrel többet,de változtasd meg a fel és lekapcsolási technikád,mert szét fog hullani.. De tényleg.

2012. márc. 22. 21:12
 13/21 anonim ***** válasza:
Mi neked a fontosabb?Az hogy fél literrel kevesebbet fogyasszon az a jármú vagy az hogy hosszú életű legyen a motor?Szerintem fontosabb az hogy technikailag helyesen kezeld és ne arra gondolj hogy jaj most 4 decivel többet eszik.
2012. márc. 22. 21:13
 14/21 anonim ***** válasza:

Tudom. :D

Egyszer ültem ilyenben, nekem már akkor halálfélelmem volt mikor belehajtogattam magam a 188 centimmel, elindulás után ez csak fokozódott, 40-nél többel nem is mertem menni vele.

Nem leszólom, helyváltoztatásra tökéletesen alkalmas eszköz, plusz tuti nem alszol el vezetés közben.

2012. márc. 22. 21:14
 15/21 anonim ***** válasza:

Megnéztelek,és kiröhögtelek volna! :)

Ülj bele egy Cinquecentoba! Na az a másik izzasztó jármű. :))

2012. márc. 22. 21:22
 16/21 anonim ***** válasza:

Hát érdekes látvány volt, szerencsére este volt úgyhogy nem láttak sokan, viszont elment volna gimnasztikai bemutatónak is.

De ismerem a Cinquecento-t is, az még elmegy, a legrosszabb egy Daewoo Tico volt, na abba semmi pénzért nem ülök be többet. Vagy kiveszem az első ülést és a hátsóról vezetek, úgy talán el lehet férni benne. :D

2012. márc. 22. 21:27
 17/21 anonim ***** válasza:
Mint Hightower! :)
2012. márc. 22. 21:30
 18/21 A kérdező kommentje:

Okés, akkor 40nél fogok váltani 3asba aztán, 4esbe 50-60 közt.. meglátjuk..

Apukám mellettem szokott ülni, na ő meg szélességben kitesz 2 embert és nem kicsit mulatságos látvány kivűlről.. főleg mikor ő vezet..

2012. márc. 22. 21:42
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha faterod akkora darab,gondolom nem 60 kiló. Ha ketten beleültök,az egy ilyen kisautónak bizony már súly. Nem sok,de számít. Azért remeg az autó,mert így jelzi,nem tetszik amit raksz neki. A hármast elbírja 40 alatt is,(mert rövid)de a négyest inkább 50 körül dobd be. (Mert hosszabb) Ha dombon mész,húzasd tovább mint 50,és kapcsolj 60 nál 4et. Picit jobban pörgesd. Ilyen kis motorban kevés a nyomaték,ezért kell jobban pörgetni.
2012. márc. 22. 21:57
 20/21 anonim ***** válasza:

ugy akarsz vezetni mint a taxisok , 1 2 4 5 sebeség .

de ahoz beted 2 4 be adni kell gázt egy lőkést neki.

ha sokkáig fogod remegtetni a szelepek elhagynak egy hamar. nem erre tervezték.

2012. márc. 23. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!