Szerinted mennyit lenne célszerű adni a vizsgabiztosnak, hogy biztosan átengedjen? Az oktató odaadja ezt a pénzt?
Mivel úgy kezdtem a jogsit úgy 3 hónapja, hogy az életben nem ültem volán mögött, de autóban is nagyon-nagyon ritkán (a családnak nincs kocsija) elég rosszul is megy.
25000Ft a forgalmi vizsga.
Még van 10 kötelező órám ami 11000Ft.
Ha megbukom ismét fizethetem a 25ezret a vizsgára, és pótórákat is vehetek, ami nagyon drága 2500/óra. Szóval valami olyan összeg kellene, ami középút.
Amúgy honnan tudom, hogy az oktató odaadja a vizsgabiztosnak a pénzt? Lehet, hogy nem adja, hogy direkt pótórákat vegyek tőle?
Kedves 18-as! Az ilyen "nem a jogosítványtól függ a vezetés" meg 214 éve vezetek (18 évesen) a véremben van, a jogsi a hülyéknek van emberek a legveszélyesebbek az utakon, és azok akik ahelyett, hogy megtanulnának vezetni lefizetik a vizsgabiztost és azt mondják, hogy ők tudnak vezetni, de csak így engedte át őket a mocsok korrupt vizsgabiztos! Annyira felmérgesítenek az ilyen mentalitású emberek! Vizsgabiztos mondvacsinált okból nem buktat, csak ha nem tudsz biztonságosan szabályosan közlekedni!
A minap is volt a híradóban hogy egy jogsi nélküli fiatal halálra gázolt valakit az apja kocsijával aztán cserbenhagyta, és biztos vagyok benne hogy ő is ezt mondta, hogy a gyalogos volt a hülye, ő tud vezetni, mert a vezetéshez nem kell jogsi!
Szerintem az összes ilyennek sokkal de sokkal súlyosabb büntetést kellene kapnia!
Látom nem ma volt az utolsó hsz, de azért leírok egy-két dolgot.
Én most végeztem a jogsival, s elsőre sikerült minden. Ehhez kellett olajozni a kerekeket, ugyanis ez így megy balkániában, azaz itt Magyarországon. Én megtanultam mindent, amit megtanított az oktató, s mondta is, hogy jól csinálom. Már nincs külön a rutin vizsga, s így többet is tudtam próbálni az "éles" parkolásokat. Összesen 2 órát voltam a rutin pályán, s némi pótórával, összesen 33 órát forgalomban. Épeszű embernek ennyi szerintem elég kell legyen, de mondjuk kicsivel több is belefér. Szóval én úgy látom, én akárhogyan is megtanulhattam volna, ha nem adok pluszt, elkaszáltak volna. Szóval fizetni kellett és ez ha szégyen, ha nem, én mindenképpen ezt tartottam egyedüli "jó" megoldásnak. És ha nem érezném, hogy a tanultak bennem maradtak, nem mennék forgalomba, vagy nem fizettem volna és még mindig 20-szal csoszognék a jobbkezes utcákban. Lehet itt jókat mondani, hogy az ilyenekkel teli a város, de meglátásom szerint enélkül a kis plusz nélkül nem menne, akkor sem, ha amúgy megértél rá. Ritkán megy... de az lutri...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!