Miért ordibál minden apróságért a vezető oktatóm? Szerintetek ez normális?
Normális vagy nem,különbözőek vagyunk.Van,aki türelmesen,lágy hangon magyaráz,van,aki ordít.Másak a tanítási módszereik.Nekem volt két oktatóm is.Az első ordibálós volt.Rám jó hatással volt.De megbízhatatlan is volt,ezért lecseréltem.A második pont az ellentétje volt,de,ami közös bennük az az,hogy ésszerűséget tartották szem előtt.Szóval,nekem mindegy,hogy milyen.
De akik túl lelkizik a dolgot,inkább válasszanak másik oktatót,mert klönben nem tudnak a vezetésre koncentrálni.
Vagy egyszerűen kérd meg,hogy változtasson a modorán.Legyenszíves.
-Nem kell mindjárt dölyfösködni,mert fizetünk érte.Ha nem tudtok összedolgozni,akkor keress mást!
A kérdés után az egyetlen kifejezés ami eszembe jutott:
azonnali oktató váltás.
Dehogy van így, ez nem normális. Az autóvezetéshez nyugalom kell, nem lehet stresszes állapotban vezetni, és nem is kell.
Egy jó oktató nyugodt, türelmes. Jó ha már a 3. lámpánál fulladsz le, nyílván rád förmed, de nevelő célzattal, és az kell is, hogy észre vedd végre magad.
De alapból az órák kellemesen, 100%os nyugalomban és jó hangulatban kell hogy teljenek.
"megszokjuk a vizsgán a feszültséget"
Jó vicc. Ugyan hogy lehetne már megszokni a feszültséget? Pont hogy az ember sok mindent meg tud szokni, él a hidegben a melegben, egyetlen dolgot nem tud elviselni: a stresszt (talán ezért is hívják így a szót...)
Válts, nem kell ragaszkodni az oktatódhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!