Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért ordibál minden apróságér...

Miért ordibál minden apróságért a vezető oktatóm? Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Mindenkinél ez van? Halottam mástól is, hogy ugyanígy viselkedik vele az oktatója. Állítólag azért, hogy megszokjuk a feszültséget és vizsgán ez már ne zavarjon be. Azonban engem nagyon hátráltat a vezetésben, ha ordít mellettem valaki.
2011. nov. 9. 17:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a segítséget és a tippet. Egyet értek veletek, de eléggé elszomorított, hogy míg vártam oktatómra, volt alkalmam hallgatni másik két oktató beszélgetést, akik azon poénkodtak, hogy a csajszi szólt az egyik oktatónak, hogy ne ordítson vele, az meg közölte, hogy még nem hallotta ordítani...

2011. nov. 13. 19:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Lehet az iskolaváltás lenne akkor a jó megoldás,nem csak az oktatóváltás..
2011. nov. 13. 20:00
 13/16 anonim válasza:
100%
Az én oktatóm is kiabál néha, de akkor tudom, hogy jogos is. Nem haragszom rá. Tudom, hogy nem egy életre szól a "kapcsolatunk". Ha nagyon durva lenne a dolog, már hagynám is ott. A kiabálása arra ösztönöz, hogy figyelmesebb legyek. Ha indokolatlanul is ezt tenné, azt hiszem fizikailag is bántanám. Nem tudna meghatni a következménye. Elégtétel lenne. :)Szóval érdemes átgondolni, hogy jogos-e, indokolt-e, ill. azt is, hogy képes leszel-e elviselni amíg tanulsz és csak ezután dönteni, hogy mész vagy maradsz.
2012. okt. 20. 16:50
 14/16 A kérdező kommentje:

Már végeztem egyébként. Végül is nála maradtam. Vizsgázásom után is kiabált visszaúton, hogy mit basztam el.

Mindegy, túlvagyok rajta...ajánlani nem fogom senkinek.

Arról, hogy jogos volt-e... jött egy tűzoltó autó (nem villogott, csak jött) én meg kimentem elé. Oktató üvölt, hogy miért csináltam. Mondom mert indexelt, hogy lefordul. Erre megkaptam, hogy de honnan tudom, hogy tényleg le is fordul. Ha észrevette volna az indexet, és ilyen hülye indokkal állok ott akkor is kiabált volna.

2012. okt. 25. 17:19
 15/16 anonim válasza:
100%

Ha nem használ megkülönböztető jelzést,avagy villogót és szirénát,akkor bekaphatja,ugyanúgy szerepel mint egy normálisan közlekedő jármű.Ugyanez vonatkozik a rendőrre is.

Szerintem nem jogos hogy ordibál,milyen alapon,neked senkid.

2012. dec. 7. 12:01
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még a cseszegetés sem normális!! Engem nem szokott lecseszni az oktatóm, pedig rongyoltam már ki autósor elé, fulladtam már le zsinórban 5x, parkoltam fel majdnem a falra (akkor ideges lett, de nem kellett beszólnia, tudtam hogy rosszat csináltam). El kell normálisan agyarázni, ha nem megy, mutatni, de a cseszegetés engem elkedvetlenít.
2015. okt. 29. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!