Normális autóillatosítót milyet?
Figyelt kérdés
Jó, tudom, nem a legégetőbb probléma, de azért érdekel. Normális, kellemes autóillatosítót keresek. Lehet különlegesebb is, tehát nem a szokásos vanília-kókusz-fenyő. Egyáltalán hol tudok ilyet beszerezni, benzinkúton vagy hipermarketben? :)2011. nov. 2. 11:50
1/9 anonim válasza:
a kutakon drága nagyon. Inkább a tesznyóban vegyél egyet. Ambipúr készüléket hozzá meg tetszőleges illatú utántöltőt. Ha kiürül akár parfümöt is tölthetsz bele majd.
2/9 anonim válasza:
Én a tescoban vettem egyet, ilyen kis üvegszerűsége van benne egy fakerettel rögzítve az sokáig elég nagyon kellemes illata van így. Amikor kifogyott akkor parfümöt töltöttem bele kicsit felhígítottam hogy ne legyen rémesen erős illata.
3/9 anonim válasza:
Én a Wunderbaum árán lepődtem meg. Baromira drága.
4/9 anonim válasza:
Marketben és autósboltban.
Én a narancsra esküszöm...
7/9 anonim válasza:
Én régebben az Ambi pur-t vettem, aqua illatban. Az utántöltőt hipermarketben 7-900Ft között lehetett akkoriban megvenni, de kb. fél éve nincs semmilyen. Esetleg Wunderbaum-ba a lila-fekete szinű, nem emlékszek a nevére pontosan.
8/9 anonim válasza:
Vunderbaum sportfriss jeeeeeeeee!
Ajánlom he!
73/F
(detényleg!)
9/9 anonim válasza:
Wunderbaum everfresh az nagyonjóóóóó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!