Az oktató a hibás vagy a tanuló?
Lehet, hogy az oktató, megeshet, hogy tényleg nagy hibákat csináltatok, de az is lehet, hogy a viszgáztató szemét. Én nem vagyok meglepődve, hogy mindig sokan megbuknak. Az autósuliknak jó kereset a plusz bevétel a bukott diákoknál, hiszen akkor fizetheted újra....
Szerencsére nekem elsőre sikerült, de volt olyan osztálytársam, aki másodszorra bukott meg és ugyanaz volt az oktatónk.
A 14:44-es hozzászólónak annyit mondanék, hogy az autósiskolának nincs semmi haszna abból, ha megbuktat valakit, mert a befizetett vizsgadíj egy az egyben a vizsgaközpontnak megy.
Ha tényleg ennyien buknak akkor valószínűleg az a baj, hogy az oktató a tanulókat nem a vizsgakörökön vezetteti és így szegény tanulók vizsgán full idegen helyeken vezetnek, így pedig nem nehéz hibapontokat szerezni.
A suli vezetőségénél kellene panaszt tenni az oktatóra, mert így az nem végzi el normálisan a dolgát.
Azt pedig jól tetted, hogy másik oktatóhoz kérted magad.
pont tegnap volt a tv-be, hogy az egyik vizsgáztatót 2 év börtönre itélték boriték elfogadás miatt... és úgy, hogy előre elkérte majd meg is buktatta végül... na ehhez pofa kell
ez kellene az összes rohadt korrupt köcsögre!
mert ha jól belegondolok, mégis kresz-ről, az útról van szó, ahol egymásra vagyunk utalva
és ne azért kapja meg a jogsit, mert megkapta a boritékot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!