Szerinted mennyit lenne célszerű adni a vizsgabiztosnak, hogy biztosan átengedjen? Az oktató odaadja ezt a pénzt?
Mivel úgy kezdtem a jogsit úgy 3 hónapja, hogy az életben nem ültem volán mögött, de autóban is nagyon-nagyon ritkán (a családnak nincs kocsija) elég rosszul is megy.
25000Ft a forgalmi vizsga.
Még van 10 kötelező órám ami 11000Ft.
Ha megbukom ismét fizethetem a 25ezret a vizsgára, és pótórákat is vehetek, ami nagyon drága 2500/óra. Szóval valami olyan összeg kellene, ami középút.
Amúgy honnan tudom, hogy az oktató odaadja a vizsgabiztosnak a pénzt? Lehet, hogy nem adja, hogy direkt pótórákat vegyek tőle?
És arra már gondoltál, hogy a csalásra szánt összegből megtanulhatnál rendesen, biztonságosan (félig meddig biztonságosan) közlekedni? Mert én ezt ajánlom neked.
Én sem vezettem soha, mielőtt elkezdtem a jogsit, meg is buktam először forgalomba (másból nem) és az oktató mondta, hogy 15-20 ezerért már simán át tudnék menni.
Abból a 15-20-ból inkább pót órát vettem, és átmentem hiba nélkül!
Ne fizess les senkit, hanem tanulj meg vezetni, ha nem tanulsz meg vezetni, akkor meg ki se gyere a forgalomba, mert még összetörsz, vagy megölsz valakit.
Én azt ajánlom hogy ne próbáld meg lefizetni!
Ha most pocsékul vezetsz, de ráadásul úgy hogy melletted ott van az oktató aki kihúz a sz@rból ha elrontod, nem gondolod hogy ha egyedül fogsz vezetni élesben az már nem játék? Veszélyezteted a többi autós életét, és a sajátodét is!
Senki nem lottón nyeri a jogsiját, igenis kutya kötelességed megtanulni hogy kell vezetni!
"életben nem ültem volán mögött, de autóban is nagyon-nagyon ritkán (a családnak nincs kocsija) elég rosszul is megy."
Ha a lefizetés után megkapnád a jogsit, szted akkor egyből menne a vezetés mert van róla papírod? Az ilyenek miatt van sok baleset az utakon... Nem a papír vezeti az autót, hanem te. Inkább tanulj meg normálisan vezetni, minthogy a könnyebb utat keresd, és mások életét veszélyeztesd.
Én sem vezettem soha 1 métert sem jogsi előtt, mégis pótóra nélkül elsőre átmentem.
Arra gondoltál már, hogy most adsz 25e forintot azért, hogy átengedjenek (amúgy jobb, ha tudod, hogy 10-ből 9x az a pénz sose jut a VB-hez, az oktatók lenyúlják aztán kicsit "besegít" a vizsgán és ha meghúznak akkor majd rángatja a vállát...), de mivel béna maradsz a 2. alkalommal mikor autóban ülsz karambolozol és jóesetben csak pár SZÁZEZER forintos kárt okozol, rossz esetben sérülést és becsuknak érte vagy elveszik a friss jogsidat...
Megéri?
Amúgy ha se neked se a családnak nincs kocsija mi a farkamnak csinálsz jogsit?!
Leteszed és 2 hónap után el sem tudsz indulni majd ha nem gyakorolsz!
"Nem a papír vezeti az autót, hanem te."
Azért megvan a véleményem azokról a biztosokról is, akik átengedik az olyanokat, akik nem tudnak vezetni (most nem a kérdezőre gondolok).
11.19-nek!
Mi van akkor??
Ha ilyen 0 vezetési tudással rászabadítják a forgalomban közlekedőkre, akkor nagyon nagy baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!