Mikor tudnám oda adni a kenőpénzt a vizsgabiztosnak az oktató tudta nélkül? :D:D
Nem tudom, én kreszből buktam megy egyszer anno, minden más sikerült 1-re.
Azon elgondolkoztál már, hogyha nem vagy képes arra hogy le vizsgázz, akkor nem is volna szabad a forgalomba menned?
Nagyon (élet)veszélyes üzem a vezetés, komoly felelősségtudat szükségeltetik hozzá, szerény véleményem szerint, és amint kilépsz az aszfaltra magadért és mindenki más életéért is felelősséggel tartozol. Te már rögtön a kiskaput keresed, szóval felelőtlen embernek tartalak ez alapján.
Vannak már így is elegen az utakon, hozzád hasonlóan.
Első lépésként gondold át ezt, kérlek.
Ha meg minden szabályt megtanultál, és a motorkerépárt is megfelelően tudod műszakilag kezelni, akkor meg ne parázz ezen a félelmen(gondolatainkkal teremtünk), sikerülni fog a vizsga!
Ennyit tudok hozzátenni.
Engem nagyon nem érdekel a kocsi.Én motor miatt teszem kocsira,csak ugyanannyi mint a kismotor. azért teszem b re. Úgy elvette ez az egész tanúlosdi a vezetéstől a kedvem hogy egy jó hosszú darabig nem fogok vezetni,ha meg megbukok akkor valszeg egy hónap szünetet ki fogok hagyni.
Enyi.Kreszt megfelelően tudom!csak balfas* vagyok a kocsihoz enyi.
Mindenkinek jobb lenne, ha inkább plusz órákat vennél!
A lelkiismeretednek is meg nekünk autóstársaknak is sokat segítenél! Ezt tartsd szem előtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!