Forgalmi vizsga: pénz a vizsgabiztosnak?
Van egy olyan jellegü problémám hogy szeretnék elsöre átmenni a forgalmin. Szerintem nem vagyok olyan rossz vezetö de azért megkapom néha hogy miért nem veszek több órát (az oktatótól). Megértem az álláspontját, de nem úgy hogy 60 perc 5000ft-ra jön ki.
Ugy gondolom hogy legyen meg a jogsi aztan majd veszek pót órákat egy ex-oktató haveromtól 1000ft/60perc áron! Amit sokkal jobban is élvezek, meg hát olcsóbb.
Ezert gondolom hogy viszek egy 20ast magammal, pedig nem vagyok ilyen. De egy sima bukás is kb ennyi ha osztok szorzok.
Kérdésem, hogy mi történik ilyenkor?
- A biztos kussol, rövidebb a vizsga, átmegyek simán?
- Ha mégis orbitális baromságot csinálok, visszaadja a pénzt és megbuktat, vagy elrakja és meg is buktat?
- Ha nem a biztos miatt bukok meg hanem az oktatóm belenyul a pedálba vagy ilyesmi - tehát a biztos átengedett volna de az oktató közbeavatkozasa miatt nincs meg akkor visszaadja a pénzt és megbuktat, vagy elrakja és meg is buktat?
Azt túlzásnak érezném hogy fizetek és nem megyek át és nem is kapom vissza!
És ha megbuksz akkor mi van? 4000 sincs a pótvizsga. 20000-ből 5-ször elmész vizsgázni. És akkor tiszta lenne a lelkiismereted...
Ha tudsz vezetni, úgyis átengednek, ha meg nem tudsz, akkor tanulj meg, utána akarj jogsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!