Mi kell egy fegyvertatási/viselési engedélyhez? Kor, pénz stb és kb mennyibe kerül egy fegyver vagy vizsga (nemtudom pontosan mi kell)?
Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 21:56
1/4 anonim válasza:
[link] szerintem itt megtalálsz minden szükséges információt.DE úgy kiváncsiságból megkérdezném hogy mire is kell neked?
2/4 anonim válasza:
Sportcélra: Gyakorlatilag lehetetlen, hála az idei törvénymódosításnak.
Önvédelemre: Csak a csókosok, protekciósok, gazdagok meg a politikusok kapnak ilyet. Meg talán néhány nagyon szerencsés.
Vadászatra: Ezt még hosszú procedúra után szerezhetsz, de szerintem a félautomata fegyvereket, meg a maroklőfegyvereket itt elfelejtheted.
3/4 anonim válasza:
Kedves előző ha ezt nekem írtad akkor köszönöm a kiegészítést!Sajnos annyira nem vagyok jártas ebben a témában csak google-t használtam.
Üdv: az első válaszoló
4/4 anonim válasza:
Igazából csak a kérdésre válaszoltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!