Ha elkap egy rendőr az utcán, hogy gáz-riasztó fegyver van nálam, azért mit kaphatok?
szegéény... ma én is kicsit beparáztam, volt pár retek a villamoson...
ha van rá engedélyed, akkor no para. menj be a sünökhöz, és kérdezd meg, h mik a feltételek.
Röhm-öt vegyél, az tuti. barátnőmnek is van, olyan édes, mikor ott figyel a kis retiküljében :D
Az előttem szólóknak igazuk van.
Annyit tennék még hozzá, hogy csak ruha alatt, rejtve viselheted, és azt hiszem nem lehet csőretöltve, hanem fesztelenített, biztosított állapotban, mindíg a szükséges iratokkal együtt legyen nálad.
Valóban ne fenyegess. Ha úgy alakul a helyzet, akkor gyorsan, és határozottan használd, ha muszály.
Hol, és hogy raboltak ki?
A piszollyal hatékonyan szembe tudtál volna velük szállni?
Köszönöm a válaszokat.
Követtek, majd amikor odaértem a házhoz ahova mentem, beszorítottak a kapualjba, kinyomták a kaputelefont és kipakoltattak. Ha lett volna gáz-riasztó fegyverem, az megvédett volna, mert ha beszorítva még nem is tudtam volna használni, de utánuk mehettem volna. Egy rájuk szegezett pisztoly szerintem elég meggyőző lett volna, hogy adják szépen vissza amit elvettek és várják meg velem a rendőröket. Ha meg nem működnek együtt, akkor meg durr 2-3, és elvágom a torkukat. Hátulról, hogy tovább tartson. Patkányok mind...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!