Hogy döntenél a helyemben?
mellékállásban személyszállítással akarok foglalkozni, ehhez fogok venni egy 9 személyes kisbuszt hitelre.
van egy személyautóm, annak augusztusban telik le a hitele. számításaim szerint tudom majd a két hitelt együtt fizetni.
Akkor mégis hogy akarsz egy ilyen döntést meghozni, ha azt sem tudod mennyit eszik a kisbusz?
Ne haragudj de ameddig erre nincs válasz, a kérdésednek sincs értelme. Összehasonlítani két dolgot akkor lehet ha van mi alapján.
Amúgy érzésre én azt mondanám a ducato ugyanúgy 8 litert kajál csak gázolajból. Vagyis tankolás szempontjából tökéletesen ugyanott leszel a busszal mint az autóval...
Sejtettem...
Akkor viszont az autót tök felesleges fenntartani. A kisbusszal egyedül a parkolás macerásabb kicsit, de ha olyan helyen laksz, dolgozol ahol van hely, ez nem gond...
Nem értem mi értelme lenne megtartani az autót. A fenntartása semmivel nem olcsóbb mint a kisbusz. Amúgy nagy távolságú utazásra sokkal jobb a busz, nagyobb benne a hely mint egy sima autóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!