Szabad vészfékezni? Több helyen olvastam már, hogy a sofőrök jelentős része, veszélyes szituációban nem mer, vagy egyszerűen csak nincs hozzászokva a vészfékezéshez. Árthatok az
Figyelt kérdés
autómnak ha 1x-2x megpróbálok vész fékezni egyet, mintegy szoktatni magam ahhoz hogy bele merjek taposni teljesen a fékbe.2011. júl. 28. 19:06
11/12 anonim válasza:
ELmondom nektek hogy az ABS mellett is ugyan úgy állóra lehet fékezni a kerekeket mint egy ABS nélküli autóban.Nemrég volt egy élményem hogy kiugrott elém egy autós mert balra már nem kell elnézni ,tehát jött kifelé a középső sávba ahová én érkeztem (megugrott az autója) én egy telitalpast nyomtam a pedálra de egy jó izmosat és a kerekek csak úgy sípoltak az ABS meg tehetetlen volt... szerintem ennyit róla :D
12/12 anonim válasza:
Akkor vagy az abs-ed roszz,vagy nem jól érzékelted.Ez lehetséges?
Az abs-nél is csúsznak a kerekek,de úgy tudom,30%-os sebességkülönbségnél avatkozik be.Akkor csúszik a kerék,de még irányítható.Nekem lábáeszem van.Az nem romlik el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!