Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit tesztek akkor, ha valaki...

Mit tesztek akkor, ha valaki pár km-el kevesebbel megy előttetek, mint lehetne?

Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 11:25
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

"Nem, nem kell felkapcsolnod a hátsó ködfényzárat, hidd el látom, hogy ott vagy előttem."

Ezt csak és olyankor szoktam használni, ha a mögöttem jövő rosszul lát engem. Ezt ő azzal jelzi, hogy a ködfényszóróját felkapcsolva hagyja. Én csak segítek neki a tisztánlátásban...

Egyébként a KRESZ-ben a sebességhatár nem azt jelenti, hogy pontosan annyival KELL menni, hanem legfeljebb annyival LEHET menni. Ha én épp várost nézek a puszta közepén, mert ahhoz van kedvem, akkor azt csinálom, szokj hozzá. Ha épp nem sietős, mert bőven ráérek, akkor nem nyomom neki 90-nel sem. Ha úgy érzem, hogy az autóm fogyasztása 83-mal ideális, akkor annyival fogok menni. Téged ez zavar? ELŐZZ MEG. De lehetőleg csak magadat öld meg előzés közben.

2011. máj. 2. 14:08
 12/41 A kérdező kommentje:

13:51: értem amit mondani akarsz,de az előtted szóló nem is írt ilyesmit.Egyébként én is ezért tartom be a sebességkorlátozást.

Egyébként én is anyázok,ha valaki tötyörög,de van,ahol én se nyomom fel 90-re a gázt,mert ott van rögtön a lekanyarodó sáv a 70-es táblával. Viszont én nem megyek rá a másikra,hanem betartom a távot,részben azért ,mert nekem nincs annyi pénzem,hogy tönkretegyem az autót ilyenek miatt.

Egyébként mindenki hibázhat,akár rosszul is lehet ezért nem számíthatok rá,hogy mindig mindenki tökéletesen vezet,de ez is a körülményeket jelenti:)

Bár manapság a legnagyobb veszélyt lassan az út jelenti,amilyen állapotban van.

2011. máj. 2. 14:09
 13/41 anonim ***** válasza:

Ne anyázz, ha megkérhetlek, én sem anyáztam neked. Nem is kérlek, hanem mondom, hogy NE! Kemény vagy monitor mögül igaz? Senkinek sem a más anyja fizeti a bírságot, meg nem is a sajátja, legfeljebb a 17 éves taknyoknak. Ezért hordok magammal kocsiban izzó készleten (tudom nem kell, de én magamnak cserélem akár az út szélén is, nem hordom emiatt szakszervizbe), meg EÜ csomagon kívül még "pár hasznos tárgyat", az ilyenek miatt mint te.

Elmondod, nekem, hogy mekkora mértékű büntetést fogsz kifizetni, ha 90 helyett 95-98-cal mégy? Segítek, ha nem tudnád. Tapaszd a szemed a monitornak! SEMENNYIT! Mer ezért még nem büntetnek meg. Vársoban sem fognak azért megbüntetni, ha 50-58-cal mégy. Mert az még belefér. Csak a kis buksi fejedbe, ez nem fér bele. Jól vagy te ott a porban magadnak, mindig lesznek ilyenek mint te, meg olyanok is mint én. Bár jól idejöttem a sok mazsola közé, csak nem tudom miért. Mert el akartam mondani a véleményem azért.

2011. máj. 2. 14:10
 14/41 anonim ***** válasza:

Akkor "kérdező" (de csúnya szó) Te, egy korrekt ember vagy.

Neked viszont 14:08 amikor egyszer a pofámba vered a kördfényzárat, akkor meg fogok állni egyszer előtted, és acél csővel fogom abba a nagy hülye fejedbe verni, azt, hogy nem veszélyeztetünk mást a hülyeségünkkel, meg azt, hogy nem bámészkodunk az autóban, hanem annyival megyünk amennyivel kell, mert bámészkodni sokkal veszélyesebb, mint rámászni valakire úgy, hogy közben a lábunk folyamatosan a fékpedálon van, és azt lessük, mikor előzhatjük meg.

2011. máj. 2. 14:16
 15/41 anonim ***** válasza:
42%
NE kemenykedjel itt! 50-es täblänäl, ha 58-cal mesz, fizetsz. De äruld mär el (bär lehet fogalmad sincs) mennyivel ersz oda elöbb, ha 90 kmh helyett 95-tel, jaszkarizol a fostalicskäddal? Szänalmas amiket irtäl.
2011. máj. 2. 14:17
 16/41 anonim ***** válasza:
Ha meg ilyen korlätoltak, (mint TE) jönnek a seggemben 30cm-re - a feklämpät bevillantva tudom öket teljesen kiboritani.
2011. máj. 2. 14:20
 17/41 anonim ***** válasza:
Pedig ha túlléped a sebesség határt megbüntetnek.Én egy 40-es táblánál,kevesebb mint 50-nel mentem(igaz közelebb voltam az 50-hez mint a 40-hez)mert már idegesített hogy mögöttem a pasas kínlódott,és folyamatosan villogott nekem.Persze,hogy a rendőrök elkaptak minket..Mindkettőnket megbüntették..(engem már méterrel feljebb kaptak el,de még láttam,hogy a pasast is elkapták) 10.ezer forintos csekket kaptam gyorshajtásért...Úgyhogy azóta leszarom magasról ha valaki mögöttem dudál,villog,vagy hadonászik..Ha a megengedett sebességgel haladok akkor nem fogok gyorsan menni..Én nyugodt vagyok akkor is,és nem én fogok idegbajt kapni..
2011. máj. 2. 14:25
 18/41 anonim ***** válasza:
Az megint más, mintha a traffi mérne be. Bár ilyet még nem hallottam, hogy 10 ezer gyorshajtás. Úgy tudom 30 a minimum. És lépcsők vannak.
2011. máj. 2. 14:27
 19/41 anonim ***** válasza:

"Ha meg ilyen korlätoltak, (mint TE) jönnek a seggemben 30cm-re - a feklämpät bevillantva tudom öket teljesen kiboritani."

Gratulálok villogtasd csak. Aki belemegy a "seggedbe" az tuti h nem ilyed meg a piros lámpáidtól. De ha mégis megelőzne és befékez elötted te úgy besz@rsz, hogy az hihetetlen. Mire jó, hogy villogtatod? Nem fog lemaradni, sőt felb@szod az agyát és utána ő fog téged szivatni. :-)

2011. máj. 2. 14:31
 20/41 anonim ***** válasza:

felb@szom az agyät, mert a megengedett sebesseggel haladok, ö meg eröszakodskodik ?? na nemäää! :D

az a szomoru, h ez a hozzäälläs csak magyarorszägon letezik :(

Hät, akkor lehet probälkozni, aztän majd elvälik ki jön ki rosszabbul a vegen.

üdv

2011. máj. 2. 14:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!