404 mi várható az"idegenektől"? Kivárják míg minden ember megérik a találkozásra, vagy beérik kevesebbel? Egy picit sem tudnak lendíteni az emberiségen? Mert így megöli magát.
Nem segít senki. Ellent mond az univerzum törvényének. Ha minden gyenge fajt megmentenének az univerzumban, gondold el milyen súlyos következménye lenne. Felborulna az egyensúly! Minél erősebb fajt szaporítasz, annál erősebbek lesznek az utódok. Minél gyengébb fajt szaporítasz, annál gyengébb utódok születnek. Ha az embert megmentik, utódaik még gyengébbek lennének, és egy idő után szintén segítségre szorulnának akár csak az előző nemzedék. Így ha azokat is megmentenék azok még gyengébbek lennének, és egyre-egyre gyengébbek, míg végül 350 ezer év múlva az emberi fajból egy magatehetetlen populáció lenne.
A Földön is így van, meg van a Földi lényeknek is a természetes körforgása. A gyenge lemarad és elpusztul, az erős tovább élhet. Azért pusztulnak el a gyengék, mert így a természetben csak az erős gének öröklődhetnek tovább. Ez a szabály a Földön is érvényes nem csak a világűrben, és ezt tiszteletben kell tartani!
Csak akkor mentheti meg egyik faj a másikat, ha az nem saját hibájából ered. Sajnos az ember mindenképp kipusztul, hisz szándékosan önmagának árt. Például ha valaki dohányzik, vagy alkoholista, az tisztában van vele hogy egészségtelen és hamarabb meg fog halni, illetve utódai egészségtelen életmódja miatt károsodottak lesznek. Még is mérgezi magát. Akkor, miért mentéd meg azt az embert ha szánt szándékkal mérgezi magát? Nincs értelme. Aki gyenge annak el kell pusztulnia. Tudom ez keményen hangzik, de az életben a természet nagyon kegyetlen tud lenni, de muszáj, csak így maradhat fenn az egyensúly.
Azok a fajok akik már képesek a világűrt korlátok nélkül fénysebesség 300 szorosával beutazni, és képesek teleportációval atomjaira lebontani bármit, majd visszaépíteni, azok már elérték azt a szintet hogy méltóak legyenek az életre. Rengeteg intelligens faj pusztul el más bolygókon azért, amiért az ember is el fog valaha.
Hogy mégis mi mentheti meg az emberiséget a kihalástól? Az összes társadalmi szemlélet megszüntetése ez egész Földön, mert nem a szeretetről szól hanem a kapzsiságról és a pénzről. A szeretetre buzdítás és a béke kell hogy előtérben legyen, a káros energia megszüntetése és átállni természetes energiaforrásra, megszüntetni a veszélyes vegyszereket, betiltani a káros élelmiszereket. Ha mindenki segítene mindenkinek (egy fajon belül szabad a segítségnyújtás, sőt ajánlott), te segítesz neki és más segít rajtad formában -amit humán gondolkodásnak is neveznek- így mindenki meg kapja amire szüksége van anélkül hogy pénzt adott volna ki. pl. Tóth István felépíti ingyen Kovács József házát, mert Kovács Józsefnek nincs háza. Tóth József pedig mivel beteg, daganat eltávolításra lenne szüksége műtéti úton, akkor Dr. Pécsi Tamara megműtené ingyen. Pécsi Tamara pedig szintén ingyen kapná meg amire szüksége van, legyen az bármi. Mindenki egymást segítené. ha ez egyiknek élelemre van szüksége élelmet kap, de neki is úgy szintén kell segítenie másokon. önzetlenség, szeretet, becsületesség, jóindulat. Így kellene élni, és nem úgy, hogy akinek több pénze van az életben maradhat. Ez súlyos hiba a természet törvényei alapján, amit a természet meg is büntet kegyetlenül.
Minél értelmesebb és fejlettebb egy civilizáció, annál jobban ki voltak már téve a természet és az univerzum szabályainak, viszontagságainak, tudják mit szabad és mit nem ahhoz hogy fejlődjenek és éljenek. Az ember bár tudja mit kellene tennie, de még mindig nincs ereje felülkerekednie rossz oldalán, az önzőségen, kapzsiságon. Pedig nem lenne nehéz, csak önuralom kellene hozzá és ami a leges legfontosabb, a szeretet, önzetlenül! Az a faj akinek jobb érzés adni mint kapni, az egy önzetlen szeretetre méltó faj, ezáltal fejlődése nincs korlátozva. Szabadon (anyagiaktól menetesen) felépíthet bármit anélkül hogy azt mondaná elfogyott a lóvé itt le kell állnunk. Szóval az emberiség egész gondolkodás módján változtatni kell, vagy a természet szabályai alapján elpusztul.
A természet a mindenség univerzumi szabályai alapján élvezheti tökéletes ténykedését. A mindenséget megölni semmi és senki nem képes, még azok sem akik elérték a tökéletes létet, bár azok nem tennének ilyet hisz ők a mindenség ereje által lettek és annak szabályaival élnek.
Tiszteld az életet, tiszteld a természetet! Ezt üzenik emberi nyelven lefordítva a tökéletes lények az univerzum törvényében -amit ember még nem ismer, nem is kell hogy még ismerjen hisz még nem áll készen rá- mert ha a természetnek ártasz, magaddal tolsz ki, nem vele, hisz ő újjá születik, nem lehet elpusztítani. Mindig is volt és mindig is lesz, tudom hogy ezt az emberi agy nem tudja felfogni de így van. Csak ennyit kell tenni, hogy tiszteld és szeresd azt amiből vagy, szeresd fajtársad úgy mint saját magad. Ez nem nagy dolog, de mégis a legfontosabb. Ha erre képes lesz valaha az ember (nem tudom eléri-e ezt a szintet hisz kevés idő van már rá), ha eléri akkor megmenekül, ha nem akkor kipusztul és ebbe nem avatkozik bele senki és semmi, úgy ahogy az ember sem avatkozik bele más fajok fejlődési szakaszaiba mert felborulna a biológiai egyensúly.
10:53 Akikkel én barátkozom, sajnos nem szeretik az emberi zenét. Nekik más a hallásuk, van hallásuk csak más, nem úgy hallanak mint az ember. Ami az embernek kellemes hang, az nekik zavaró, visszataszító, nekem is csak tiszteletből hallgatták meg valójában zavarta őket a zene. Amit meg ők mutattak ricsajt, az meg nekem volt kellemetlen, be kellett fognom a fület mert nem bírtam elviselni olyan magas frekvencia volt. De ők azt szeretik. A látásuk is érdekes, tv-t, fényképet nem látnak csak azt ami a valóság. Mégis rendkívül fejlettek.
Szóval a videódat biztosan nem tudnák értékelni, sem a zenét, mert nem képesek úgy élvezni és feldolgozni a benne lévő információkat, adatokat. De egyszer már megértettem velük, hogy az ember valójában egy érző és szeretetre méltó lény, csak valamiért pár ember miatt akik uralják a Földet, megfosztanak másokat a boldog és szeretetteljes élettől, emiatt a rossz irányba terelődik az emberi faj. Nem szóltak rá semmit, de biztos vagyok benne hogy megértették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!