Milyen lesz repülni?
Ha nem helyre szolo lesz a jegyed, akkor kozeptajon, vagy elorebb uljel le, de semmikepp ne hatul, iszonyatos hangos. Egyszer ultem a leghatso ulesen, easyjettel mente, hat nem igaz...szornyu rossz! Alig vartam, hogy megerkezzunk.
Ha hanyos vagy, akkor szerintem aznap semmit ne egyel, majd repules utan bepotolod. Tudod, ha ures lesz a gyomrod, nem lesz mit kihanynod. Ha eszel, es rosszul leszel, csak neked lesz rossz, senki masnak.
Nem nagy dolog szerintem a repules, es egyaltalan nem szeretem, boldog vagyok amikor vegre megerkezunk. Szerintem unalmas az egesz, varakozas... en nem szeretek repulni.
Remelem nem lesz gond az uton, az elso repulesre en is kivancsian vartam, de csalodtam, hiszen elotte mindenki csak amulattal beszelt a repulesrol. En nem ertem miert.
Jo repulest, es ne izgulj, szia.
Itt sok ünneprontó ember van :-) :-(
Ülj ablak mellé, mert gyönyörű a kilátás. A felszállás tényleg nagyon izgi. Leszálláskor is csak egyszer lett hányingerem, mikor nem szállhatott le a gép és körözött a reptér felett :-(
A kaja szerintem jó, egyszer volt csak amit nem ismertem fel, és a mai napig sem tudom mi lehetett az...
Szóval ne aggódj, élvezni fogod.
szerintem az első repülés semmiképp sem unalmas. Persze aki hetente jár üzleti útra, annak már unalmas, de elsőre annyi újdonság van.
Mindenképp ülj ablak mellé, és ha lehet, ne pont a szárny fölé. Én az első utamon végig a tájat néztem - mázlim volt, nem volt felhős. Mostanában már én sem bírom 5 percnél tovább a tájat, de elsőre annyira érdekes.
A fel-leszállás külön kaland, vigyél cukrot a leszálláshoz és akkor nem fog dugulni a füled.
Jó repülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!