Milyen lesz repülni?
Veszett jó lesz!:) Persze attól is függ, hogy mivel repülsz, utasszállítóval (kicsi, közepes, nagy), esetleg helikopterrel...? Az annyira nem élvezetes, de utasszállítóval én nagyon szeretek repülni.
Előtte ne egyél sokat és pláne ne egyél össze-vissza mindenfélét, mert akkor bizony jöhet a papírzacskó a gépen.(: Vigyél magaddal csokit vagy rágót, ha bedugulna a füled. Nem mindenkinek szokott, de ha bedugul és nincs semmi, amit rághatnál, az nagyon kellemetlen.
Remélem ügyes pilótát fogsz ki, akkor észre sem veszed a földet érést. Felszálláskor meg lélegezz mélyeket.(: Felszálláskor meg valaki a szívéhez kapkod, de szerintem tök jó érzés, mikor hirtelen felgyorsul a gép, te belelapulsz az ülésbe és mozdulni sem bírsz, aztán hirtelen olyan lesz, mintha eltűnne a lábad alól minden... Persze nem tűnik el!!!(:
Kellemes repülést.
Azért ne várd ilyen nagyon, mert lehet csalódni fogsz. Én havi szinten 5-6-szor repülök és utálom. Főleg a várakozást a tranzitban, a vizsgálgatást a vámnál és hogy a vizumomba állandóan belekötnek. A gépen ne egyél, mert nagyon rossz a kaja. Inkább egyél otthon előtte. Közben próbálj aludni és ha lehet, akkor a folyosó melletti székre kérd a jegyed és ne az ablak mellé. Szénsavasat és alkoholt ne kérj. Igyál szénsavmentes vizet, sokat. Ez segit az időeltolódásból eredő zavarokat csökkenteni. Vigyél váltócipőt és párnát, ha olyan géppel mész, ahol nem adnak. Ja és az is jó, ha a vészkijártahoz ülsz. Ott az ülés előtt több a hely és ki tudod nyújtani a lábad.
Máskülönben meg nagyon unalmas, de először még biztos élvezni fogod.
Előző vagyok. A buszon én is rosszul vagyok, de a repülőn még nem voltam.
De ha szólsz a személyzetnek, tud adni gyógyszert és hát ott van az ülés előtt a hányás zacskó. Nem véletlenül.
ez tényleg az idötöl függ. volt olyan hogy 8 órán keresztül rászkódott a gép alattam, azt hittem soha nem érünk haza. aztán volt egyszer úgy oda verte a leszállásnál a pilóta a gépet hogy még sikitottam is egy kicsit ijedtemben. aztán volt olyan hogy megvoltam fázva és a sülyedéstöl kezdve annyira fájt a fülem hogy azt hittem az agyam távozik a fülemen keresztül, már sirás határan voltam, és hogy hívom a sztyuit.
amúgy tényleg a várakozás idegesítö, pláne ha kiírják az induulás elött fél órával hogy 1 vagy 2 órát késik a gép.
szóval ha ritkán utaqzol akkor élmény, ha havonta többször nyüg. a várakozás eléggé idegesítö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!