Szerintetek lesz valami gondja?
Figyelt kérdés
Eltörött a nívópálcámnál a kürtő, az a kis műanyag henger amibe belecsúszik a pálca, pontosabban annak a legfelső sárga része. Most összeragasztottam szikszallaggal, használhatom így is az autót, nem lesz baja?2011. szept. 25. 18:13
1/5 anonim válasza:
jaja lehet használni ha nem veri ki mellette nagyon az olajat. VW? nekünk azokon sikerült eddig csak eltörni. Am párszáz ft egy új, és szerszám nélkül cserélhető
2/5 A kérdező kommentje:
igen VW és milyen boltba keressem?
2011. szept. 25. 18:57
3/5 anonim válasza:
bardiba biztos van
shop.bardiauto.hu
ki kell választani az autót, ccm-et, évjáratot, utána motoralkatrészek, nóvópálcák, és a mellette lévő oszlopba rákattintani valamelyik gyártóra, m addig nem indítja el a keresést
4/5 anonim válasza:
am minden megyeszékhelyen van boltjuk, pesten több is
5/5 anonim válasza:
Nem tudok mondani neked boltot, de szerintem bontóban fillérekért kapsz. Vehetsz újat is, ahogyan az előttem szóló mondta.
Lehetőleg ne használd az autót, mert kiverheti az olajat, nem mellékesen pedig kartergázt eregetsz vele a levegőbe, ami roppant környezetszennyező (az olajkiverés is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!