Holnap nyitva lesz az autópiac? (az ünnep miatt kérdem. )
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket és Látogatóinkat, hogy a Fővárosi Autópiac 2011. Október 23-án, vasárnap ZÁRVA TART.
NEM.
De miért érdekes ?
Amióta elterjedt a net azóta a hahu átvette azt a szerepet amit anno a piac töltött be egyeduralkodóként.
Jó ha száz ember kóvályog arra egy hétvégi napon,ezekből meg max. 1-2 tényleges vevő akad a kínálat meg elsilányult.
Szerintem.
Egyetértek, hogy nem sok értelme van már a piacnak. Persze ha a hahun kinézi valaki az autót és konkrétan kimegy megnézni, és akkor már körülnéz, az más.
Nemrégen vettem használtautót, és voltam kint én is. Gyakorlatilag a fele területen sincsenek már autók. Pár éve még nem így volt... Az egész piacon talán 3 olyan autó volt, amit érdemes lett volna megvenni a 8-10 éves, 1MFt körüli kategóriában (ha más a cél, akkor lehet, hogy több van).
Plusz a legtöbb egy uzsoraszerű bankkal áll kapcsolatban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!