Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a friss...

Miért van az, hogy a friss jogsisoknak sosem javasolják, hogy hósszu utra induljanak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy most is el kellene menjek egy 150 km-s távolságra,s szüleim azt mondják,hogy ne menjek autóval mert nincs még tapasztalat,meg akárhova megyek ami tűvolabb van azt mondják ne menjek autóval.Már 5 honapja van jogsim,és elég sokat vezettem már mégis azt gondolják a régebbi sofőrők,hogy nem kellene távoli helyekre mennem,ők,hogy a francba szereztek tapasztalatot,nem vezetés által?
2010. dec. 15. 16:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
nem mondom,hogy nincs igazad,de azért te se képzeld magad Alain Prost-nak,mert ismerek egy pár tapasztalt sofőrt akik csináltak pár nagy bakit annak ellenére,hogy 20 éve vezettek,mindenki tévedhet.
2010. dec. 15. 21:08
 12/19 anonim ***** válasza:
Igazad van kérdező. Én már több mint húsz éve vezetek, hóban fagyban, és sokkal több friss jogosítványos rallypilótát vágtam már ki az összegyűrődött kocsijából, mint olyat, akinek több éves jogosítványa volt.
2010. dec. 15. 21:40
 13/19 A kérdező kommentje:
egyetértek,én sem ki nem állhatom azokat akiknek friss a jogsiuk és azt hiszik ,hogy mehetnek mint az őrültek,s legtőbb balesetet ők csinálják,de ez nem azt jelenti,hogy nincsenek kivételek.
2010. dec. 15. 21:55
 14/19 anonim ***** válasza:
mert még arövid táv is gond! gyakorolj még !
2010. dec. 15. 22:56
 15/19 anonim ***** válasza:

„Tényleg ne vidd túlzásba, ismeretlen útvonalon fárasztóbb vezetni, főleg kezdőként.”

Erről jut eszembe hogy indulás előtt érdemes átnézni az útvonalat (interneten 1000 lehetőség), és térképet sem árt vinni.

2010. dec. 15. 23:06
 16/19 anonim ***** válasza:
Én másfél hónapos jogsival belevágtam egy 350km-es útba, bár amióta kézhez kaptam a jogosítványt napi szinten vezetek 20-30 kilómétereket, nem ritkán becsúszott már akkor 100-150km-es utak. De ez a 350km volt az első hosszú út amit egyedül tettem meg, mondjuk én nyáron, nem télen. (6 óra volt az út és egy wartburgal mentem)
2010. dec. 16. 00:56
 17/19 A kérdező kommentje:
ismerem az utat nagyon sokszor mentem ott,igaz nem én vezettem.és nem egyedül lennék,még ott lenne egy sofőr
2010. dec. 16. 13:43
 18/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, menjél nyugodtan, ne foglalkozz azzal, hogy néhány szűk látókörű lepontoz, csak azért, mert nekik 10000 km kellett ahhoz, hogy megtanuljanak vezetni. Vannak olyanok akiknek a vérében van, és bőven elég a 30 óra, hogy megtanuljon normálisan közlekedni, sajnos a legtöbben ilyenek, és saját magukból indulnak ki. Vagy csak irigyek, mert valaki könnyebben hozzászokik a vezetéshez, mint ők? Nem tudom. Nekem 2 éves a jogsim, és nagyon jól vezetek (önteltség rulez), de ez 2 éve sem volt másképp. Szóval hajrá, vezessél nyugodtan, balesetmentes közlekedést :)

19/F

2010. dec. 17. 18:20
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
2010. dec. 18. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!