Mekkora fizetést javasoljak az állásinterjún?
Figyelt kérdés
Nemsokára állásinterjúra megyek (életemben először :D). Viszont bajban vagyok a fizetéssel. A cég egy fejlődésben középvállalkozás, elég innovatív cuccokkal foglalkozik, viszont nem teljes munkaidőben lennék, heti 30 órát kell vállalni. A cég Budapesten van. Milyen reális nettó bérigényem lehet?2011. júl. 4. 14:51
2/7 A kérdező kommentje:
Ja igen, ez kimaradt. Projektkoordinálás, ilyesmi.
2011. júl. 4. 15:03
3/7 anonim válasza:
150 nettó szerintem reális kezdőnek, napi 6 órára.
4/7 anonim válasza:
Mondd azt, hogy:
"Nézze, az én szaktudásommal 30 ezret keresek óránként, tehát havi nettó 4 millió ebben a pozícióban elég baráti ajánlat. Csak ma, csak Önnek."
5/7 A kérdező kommentje:
150-et kicsit sokallom, inkább 100 körülire gondoltam. Végülis ez csak 6 órás meló...
2011. júl. 6. 20:22
6/7 anonim válasza:
Azért írtam a 150ezret, mert én is középvállalkozásnál vagyok hasonló munkakörben, és heti 20 órára kapok nettó 100ezret. Nekem is az első munkahelyem.
7/7 anonim válasza:
Akkor arany középút: mondj 120-130-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!