ANGOL nyelvű állásinterjún miket kérdezhetnek?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy állásra adminisztrátor pozícióba egy nyelviskolához. Azt mondták,hogy használni kell a nyelvet a munkakörben. (középfokot kérnek) Miket kérdezhetnek az állásinterjún?
Nagyon megköszönném,ha valaki válaszolna.
2011. okt. 17. 16:24
1/5 Antimod válasza:
Valószínű ugyanazt, amit magyarul, csak azt akarják lemérni, milyen szinten vagy. Ne azzal foglalkozz, mit mondj, hanem azzal, hogyan.
2/5 A kérdező kommentje:
Izgulok nagyon,csak alapfokom van papíron,de úgy gondoltam megpróbálom,hátha... Abszolút nem tudom,hogy mit kérdezhetnek egy ilyenen,főleg úgy,hogy azt mondták,hogy használni kell a munkában is.
2011. okt. 17. 16:40
3/5 Antimod válasza:
Ne aggódj, nem a papír érdekli őket. Ha a munkában is használni kell, abba meg úgyis nagyon hamar belejössz.
4/5 A kérdező kommentje:
Majd meglátjuk mi lesz. Van még pár napom,hogy ismételjek,akkor gondolom az önéletrajzból fognak kérdezni egy pár dolgot. Megpróbálom lefordítani nagyjából. Gondolkozom,hogy miket ismételjek át. :-)
2011. okt. 17. 16:50
5/5 anonim válasza:
Miért akarsz ott dolgozni, mik a rossz és a jó tulajdonságaid, mi motivál, milyen számodra az ideális munkahely - tőlem ezeket kérdezték, igaz telefonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!