Milyen gyakran javasolják, hogy valaki levetessen egy anyajegyet?
Figyelt kérdés
Félek az anyajegy levételtől, ha lehetne ezt inkább nem választanám, ha van rá lehetőség.2011. júl. 9. 16:33
1/6 anonim válasza:
nem kell félni, nem is érzed. én az arcomról szeretnék levetetni, mert zavar, aztán ebben az extrém napsugárzásban az év nagyrészében ki van téve az uv-nek, nem akarom, hogy rákos legye, uh majd egyszer levetetem
2/6 anonim válasza:
A bőrgyógyász, aki az enyémeket látta egyre se mondta, hogy le kellene venni, pedig van egy kettő furcsa, de nem látott kóros elváltozást, csak rendszeres kontrollt ajánlott.
Viszont egy ismerősöm, aki magánorvoshoz ment elég sokat levetetett az orvos tanácsára. Darabáron megy :).
4/6 anonim válasza:
Általában akkor javasolják, hogy ha esélyt látnak rá, hogy elrákosodik vagy folyamatos irritációnak van kitéve pl. nyakon lévő kidudorodó anyajegyet piszkál a nyaklánc. Ilyenkor ajánlott. Páromnak nem rég vettek le egyet a helyi kórházban, teljesen ingyen.
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor ez csak javaslat, és nem kötelező megcsinálni. Most egy nagy kő esett le a szívemről, köszönöm az utolsó válaszolónak.
Semmiképp sem akarok anyajegyet levetetni, mert a közvetlen ismerőseim között történt olyan dolog nem egy esetben ami ettől elrettent. De ezt inkább nem írom le, mert senkit nem akarok elrettenteni, és megijeszteni.
2011. júl. 10. 19:35
6/6 anonim válasza:
14.20 vagyok. Hát igen, vannak elrettentő példák, nálunk pl egy héttel később vették ki a varratot, mint kellett volna (ünnep miatt -.-") és addig szétnyílt meg begyulladt kicsit a sebe, és elég csúnya heg maradt :/ Szerencsére nem feltűnő helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!