Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az éjszakai tamponhasználatot...

Az éjszakai tamponhasználatot csak azért nem javasolják, mert max6 óránként ki kell cserélni? Ha valaki felkel éjszaka és kicseréli akkor végülis lehet használni, nem?

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 17:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Azért nem maradhat bent hosszabb ideig a tampon, mert akkor pang a vér a hüvelyben, és fertőzést okozhat, de ha éjszaka felkelsz, és kicseréled, akkor használhatod.
2011. jan. 29. 17:25
 2/7 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen

megnyugtattál

éjszaka mindenképpen felkelek, akkor használni fogom :)

2011. jan. 29. 17:28
 3/7 anonim ***** válasza:
60%

Én 10 fele fekszem le és olyan 5 körül szoktam cserélni. Függ a vérzés erősségétől is. Amúgy a tampon mellett tud szellőzni, olyan anyagokból gyártják már őket, rá is van írva, hogy légáteresztő. Érdekes is lenne, ha a tampontól pangana a hüvely, majd minden nő fertőzéssel rohangálna...

Simán lehet akár tovább is, mint hat óra, ha nem erős a mensid és mondjuk épp 8 órát lenne bent. Nem kell ennek ekkora feneket keríteni.

2011. jan. 29. 18:25
 4/7 A kérdező kommentje:
én is multkor izgultam egy kicsit, mert 8 órát benn volt, de szerencsére nem lett semmi bajom
2011. jan. 30. 19:33
 5/7 anonim ***** válasza:
82%

Szia Kérdező!

Én már a legelső mensimtől kezdve tampont használok még éjszakára is. Este kb. 23:00 körül lefekszek, előtte teszek fel újat. Reggel felkelés után kicserélem. Eddig soha nem volt semmi bajom! Miért ne lehetne éjszakára tampont használni? Ha tiszta kézzel helyezed fel, reggel pedig kicseréled pisilés után, semmi bajod nem lesz! Használd nyugodtan!

26L

2011. jan. 31. 09:27
 6/7 A kérdező kommentje:

köszi szépen, megnyugtattatok

igazából eddig is használtam éjszakára is, csak azt mondták nekem, h nem lehet mert "szellőznie" kell xd és igy nem szellőzik

2011. jan. 31. 12:10
 7/7 anonim ***** válasza:

# 5/6

Az gáz!

2011. dec. 7. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!