Az éjszakai tamponhasználatot csak azért nem javasolják, mert max6 óránként ki kell cserélni? Ha valaki felkel éjszaka és kicseréli akkor végülis lehet használni, nem?
köszönöm szépen
megnyugtattál
éjszaka mindenképpen felkelek, akkor használni fogom :)
Én 10 fele fekszem le és olyan 5 körül szoktam cserélni. Függ a vérzés erősségétől is. Amúgy a tampon mellett tud szellőzni, olyan anyagokból gyártják már őket, rá is van írva, hogy légáteresztő. Érdekes is lenne, ha a tampontól pangana a hüvely, majd minden nő fertőzéssel rohangálna...
Simán lehet akár tovább is, mint hat óra, ha nem erős a mensid és mondjuk épp 8 órát lenne bent. Nem kell ennek ekkora feneket keríteni.
Szia Kérdező!
Én már a legelső mensimtől kezdve tampont használok még éjszakára is. Este kb. 23:00 körül lefekszek, előtte teszek fel újat. Reggel felkelés után kicserélem. Eddig soha nem volt semmi bajom! Miért ne lehetne éjszakára tampont használni? Ha tiszta kézzel helyezed fel, reggel pedig kicseréled pisilés után, semmi bajod nem lesz! Használd nyugodtan!
26L
köszi szépen, megnyugtattatok
igazából eddig is használtam éjszakára is, csak azt mondták nekem, h nem lehet mert "szellőznie" kell xd és igy nem szellőzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!