Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vizeletvisszatartás éjszaka?...

Vizeletvisszatartás éjszaka? Más is van úgy, hogy felkell kelnie pisilni?

Figyelt kérdés
Ez hólyagproblémára utal, vagy normális?
2011. jún. 29. 09:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Normális,főleg ha este többet ittál.
2011. jún. 29. 09:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Normális. Ha egyszer fel kell kelned, az még nem baj. Nekem változó, de néha én is megyek, ha este több vizet ittam...
2011. jún. 29. 09:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha sokat ittal normalis. Ha folyamatosan jelentkezik es tudod, hogy nem ittal sokat, megis a keves is arra ingerel hogy ki kell menni, kulonben nem tudsz vissza aludni az viszont pszichologiai gond is lehet. Nekem is voltak ilyen periodusaim, valamiert elmult ahogy jott.
2011. jún. 29. 09:31
 4/9 A kérdező kommentje:

9:31! Fején találtad a szöget! Van, hogy csak nagyon keveset pisilek, de ha nem megyek ki, akkor elkezd fájni a hasam tőle! Pszichológiai oka lehet ennek? Erre nem gondoltam volna!

Szedek vérnyomáscsökkentőt! Annak viszont van valamennyi vízhajtó hatása, talán ez is közrejátszhat?

2011. jún. 29. 09:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Próbálj meg este orbáncfű, levendula és citromfű keverékéből meginni 2 deci teát. Ettől elviekben nyugodtabban fogsz aludni, bár persze folyadéknak folyadék, de ha nem a mennyiséggel van a gondod, akkor segíthet! Egy próbát megér, ártani nem fog. :)
2011. jún. 29. 09:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Kerdezonek:

Pszichologiai gond alatt azt eretettem, hogy en csak a tudat miatt nem tudtam aludni. Zavart, hogy ki kellene menni, pedig tudtam, hogy nem igazan kell csak a pici inger is zavart. Jelenleg ilyen problemam nincs. Viszont nekem nem is voltak fajdalmaim, az lehet szervi elvaltozas is. Sajnos a vernyomas csokkentohoz nem tudok hozza szolni, nem szedek.

2011. jún. 29. 11:07
 7/9 A kérdező kommentje:
A tudattól, én is vagyok így, hogy ha csak pici ingert érzek, akkor addig szugerálom magam, míg ki nem megyek, bezzeg a párom simán végigalussza az éjszakát!
2011. jún. 29. 11:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Hat ez nelunk is igy volt...
2011. jún. 29. 11:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. jún. 29. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!