Vizeletvisszatartás éjszaka? Más is van úgy, hogy felkell kelnie pisilni?
Figyelt kérdés
Ez hólyagproblémára utal, vagy normális?2011. jún. 29. 09:19
1/9 anonim válasza:
Normális,főleg ha este többet ittál.
2/9 anonim válasza:
Normális. Ha egyszer fel kell kelned, az még nem baj. Nekem változó, de néha én is megyek, ha este több vizet ittam...
3/9 anonim válasza:
Ha sokat ittal normalis. Ha folyamatosan jelentkezik es tudod, hogy nem ittal sokat, megis a keves is arra ingerel hogy ki kell menni, kulonben nem tudsz vissza aludni az viszont pszichologiai gond is lehet. Nekem is voltak ilyen periodusaim, valamiert elmult ahogy jott.
4/9 A kérdező kommentje:
9:31! Fején találtad a szöget! Van, hogy csak nagyon keveset pisilek, de ha nem megyek ki, akkor elkezd fájni a hasam tőle! Pszichológiai oka lehet ennek? Erre nem gondoltam volna!
Szedek vérnyomáscsökkentőt! Annak viszont van valamennyi vízhajtó hatása, talán ez is közrejátszhat?
2011. jún. 29. 09:37
5/9 anonim válasza:
Próbálj meg este orbáncfű, levendula és citromfű keverékéből meginni 2 deci teát. Ettől elviekben nyugodtabban fogsz aludni, bár persze folyadéknak folyadék, de ha nem a mennyiséggel van a gondod, akkor segíthet! Egy próbát megér, ártani nem fog. :)
6/9 anonim válasza:
Kerdezonek:
Pszichologiai gond alatt azt eretettem, hogy en csak a tudat miatt nem tudtam aludni. Zavart, hogy ki kellene menni, pedig tudtam, hogy nem igazan kell csak a pici inger is zavart. Jelenleg ilyen problemam nincs. Viszont nekem nem is voltak fajdalmaim, az lehet szervi elvaltozas is. Sajnos a vernyomas csokkentohoz nem tudok hozza szolni, nem szedek.
7/9 A kérdező kommentje:
A tudattól, én is vagyok így, hogy ha csak pici ingert érzek, akkor addig szugerálom magam, míg ki nem megyek, bezzeg a párom simán végigalussza az éjszakát!
2011. jún. 29. 11:08
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. jún. 29. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!