Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csak én ázom át éjszaka?

Csak én ázom át éjszaka?

Figyelt kérdés

Minden reggel lepedő meg minden véres,ami nagyon kellemetlen. Még itthon nincs baj,de 1 hónap múlva csere táborba megyek, családoknál leszünk elszállásolva,és pont akkor kell megjőjjön. És nem szeretnék éjjel átázni.

Hogyan lehet megakadályozni? És hogyan tegyem a betétet?

Köszönöm a válaszokat!

14/L

2011. ápr. 16. 19:11
1 2
 1/11 tetris ***** válasza:
Az ilyenkor nálam bevált módszer a következő: Teszek fel éjszakára tampont is, és teszek be éjszakai betétet is. Az ágyba, ahol a fenekem van, teszek be egy ócska törölközőt, amiért nem kár, ha foltos lesz. Én is mindig átázok éjszaka, az első nap, amikor megjön. Nem vagy ezzel egyedül.
2011. ápr. 16. 19:18
 2/11 anonim ***** válasza:
19%

Talán ideje lenne éjszakára 2-3 törülközőt magad alá terítened.

Nem gondolkodtál el még ezen? Nem kell hozzá Nagydoktori!

2011. ápr. 16. 19:18
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Amúgymeg legjobb ha nem raksz be semmit sőt bugyit sem veszel éjszakára, minél hamarabb kijön aminek ki kell, annál hamarabb túl vagy rajta.
2011. ápr. 16. 19:20
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,még jöhetnek tippek.

A tamponnal csak az a baj,hogy még nem próbáltam:S

És ha majd elmegyek 1 hétre,ott mit csináljak,vigyek + törülközőket? Nem lesz ciki:S?

2011. ápr. 16. 19:30
 5/11 anonim válasza:

kérdd meg anyukádat, hogy vegyen neked tampont a cserdiákprogramhoz, biztos megérti, magyarázza el, hogy hogy rakd föl meg minden, még a tábor előtti menstruációdnál próbáld ki a tampont, nehogy akkor érjen meglepetés

a törölközőről pedig... vigyél pluszba szerintem két törcsit, és azokat tedd be mindig magad alá, reggel amikor felkelsz, dobd be őket a bőröndödbe, hogy más ne lássa, így nem kerülhetsz cikis helyzetbe :)

2011. ápr. 16. 22:20
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha veszel tampont akkor olyat vegyél amihez van "fellövő".... nem tudom mi a hivatalos neve :D Szóval amit nem te nyomsz föl, hanem benne van egy kis hengerben és amikor az alját feltolod a felső részbe akkor felhelyezi a tampont.
2011. ápr. 16. 22:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Velem is ez a szitu ezert berakok egyszerre ket extra agy 3 extra meretu betetet!!! Igy olyan libero hatasa van jo vastag, szal csak a bugyim szelein latszodik meg egy ket verfolt. Nekem bevalt.
2011. ápr. 17. 08:01
 8/11 anonim ***** válasza:
always ultra night+ob super tampon,óvatosan rakd föl éjszakára és szerintem nem ázol majd át;) ne izgulj,jó nagy betét,azért vigyél egy-egy csomag betétet,tampont,
2011. ápr. 17. 13:25
 9/11 anonim ***** válasza:
krémmel jobban feltudod nyomni a nagyobb tampont;)
2011. ápr. 17. 13:26
 10/11 tetris ***** válasza:

Olyan törülközőt vigyél magaddal, amit nem sajnálsz. Ha esetleg foltos lesz, szépen ki lehet dobni. Nehogy már a határon a vámos mustrálgassa a véres törcsit. Még azt hinnék, megöltél valakit.

Nekünk nőknek annyi mindenre kell gondolnunk, a fériak el se hinnék!

2011. ápr. 17. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!