Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Léteznek olyan betegségek,...

Léteznek olyan betegségek, ami miatt nem javasolják a tüdőszűrést?

Figyelt kérdés
Terhes vagyok és a munkám miatt tüdőszűrésre kéne mennem, viszont a munkáltatónak nem szeretném elmondani, hogy terhes vagyok. Ez csak egy ideiglenes munka lenne, 4hetes. Szóval mit mondjak, miértt nem tudok tüdőszűrőre menni?
2011. jún. 16. 08:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha a feltétel az egészséges állapot,akkor nem fogadhatja el orvosi igazolás nélkül.Amúgy az utolsó stádiumú TBC-s betegnél már nemigen szoktak fotózni.
2011. jún. 16. 08:19
 2/3 anonim ***** válasza:

tehát az világos,ugye, hogy tilos a tüdőszűrés!

szerintem ilyen esetben valamelyik orvos együttműködő lesz- ad igazolást - hogy voltál 1 éven belül..

vagy a körzeti, vagy a terhesgond. vagy a tüdőszűrő

2011. jún. 16. 08:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha kiderül,hogy terhes vagy és átverted a munkáltatód, olyan pert akaszt a nyakadba,hogy megemlegeted..minidg jobb az igazmondás ilyen esetben, talán a munkáltatód is elfogadja ezt, ha tudja, hogy nem akarsz csak azért nála dolgozni,hogy aztán tőle menj szülni.

HA a munkához kell a tüdőszűrő papír, vagy gondolj bele abba, ha valami baj lesz és kiderül, hogy nincs meg hivatalosan a papírod, nagyon pofára fogsz esni.HA a munkáltatód ezért megbüntetik, ő be fog téged ezért perelni és levereti rajtad kamatostul.

2011. jún. 16. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!