Miért javasolják a nőgyógyászok a betétet a tampon helyett?
itt az oldalon is olvastam, hogy valakinek azt mondta az orvosa, hogy a "tampon a világ megrontója", meg hogy ilyen egészségtelen, olyan egészségtelen. Mert az egészségesebb, hogy a saját vérében ül valaki? Sztem a tampon sokkal diszkrétebb, lehet, hogy nagyonn is a fertőzésveszély, de nem kell koszos kézzel nyúlkálni és nem lesz az. Én ameddig betétet használtam már a menstruációm előtt 2 héttel azon izgultam, hogy mi lesz ha átázok. Most megjön és nem is érdekel igazából
Már szinte minden lány azt használja, 16 éves vagyok és az osztályunkban 20 lányból 18 tampont használ
NEKTEK mi a véleményetek erről?
Azért mondják, mert pang a vér, nem tud kiürülni, ami nem egészséges. A saját vérében meg épeszű ember nem ül sokáig, hisz átlag 2-3 óránként - vagy mikor már kellemetlennek érzi - betétet cserél.
Persze, kényelmi szempontból ezerszer jobb a tampon (valószínűleg, mert még egyszer sem tudtam feltenni, pedig legkisebb méret :S), viszont a betétet is simán meg lehet szokni. Tampon mellett is át lehet ázni, sőt úgy cikisebb, mert lehet annyira megduzzad benned, h te ki sem tudod szedni.
De nekem eddig a betéttel semmi bajom, bár jó lenne egyszer tampont kipróbálni.
én utáltam a betétet, leültem és éreztem, feláltam és éreztem
engem nagyon idegesített
Téged idegesít, másokat nem. Van más is a világon rajtad kívül.
Mikor zárjuk már le ezt az idióta tampon vs. betét vitát ? Azért vannak ezek a dolgok, hogy segítsék az ember lányán azokon a napokon, ahhoz meg senkinek semmi köze, hogy a másik mit használ.
Nem lesz attól jobb, hogy leszólod a betétet használókat, ha egyszer a z a jobb nekik.
most mért kell beszológatni? nem gondoltam azt, hogy csak én létezem a világon. feltettem egy kérdést, amit nem igazán értettem
erre jösz te és kötekedsz az emberrel
egészségügyi szempontból sem a betét sem a tampon nem jó(csak bele kell gondolni) de két rossz közül a betét mégiscsak jobb valamivel
nőgyógyász mondta, nem saját okfejtés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!