Tampon vagy betét? Miért? Milyet használsz?
Figyelt kérdés
2011. nov. 13. 10:12
1/9 anonim válasza:
Tampon, mert az kényelmesebb.
16/L
2/9 anonim válasza:
Betét,mert higiénikusabb számomra és kényelmesebb és könnyebb cserélni! (Meg ki jön az,aminek ki kell!) És ha rendesen használod nem kapsz el fertőzést! 33/N
3/9 anonim válasza:
Amikor nagyon erős a vérzés van h mindkettő kell főleg ha dolgozok nehogy baleset legyen.Amúgy csakis a betétre szavazok én is.
4/9 anonim válasza:
Szia!
Csakis betét, mégpedig Always super plus. Nekem 8 napos erős vérzésem van, és hullámokban tör elő, nem folyamatos. Sokkal jobb a betét, mert ilyenkor gyorsan kicserélem, de a tamponon a fele "fennakadna", vagy ki is esne ennyi vértől.
Így sokkal jobban kitisztulok. Főleg az első 3 napban, mikor félóránként elhasználok egy betétet (de teljesen), ott nem sokat érne a tampon.
5/9 A kérdező kommentje:
Nekem nem olyan erős, viszont van mikor nem tudok óránként menni mosdóba az iskolába, így tampon+betét kombót használok, bár normál tampon mellé legvékonyabb betétet. :)
Köszönöm a válaszotokat! :)
2011. nov. 13. 20:24
6/9 anonim válasza:
Tampon,mert kényelmesebb,nem érzem mocskosnak magam tőle és nem is irritálja a bőrömet odalent
7/9 anonim válasza:
az előző kommentelővel teljesen egyet értek!!igyvan:))
9/9 anonim válasza:
A betét nektek higiénikusabb mint a tampon? Hát, ha csak nem cserélitek óránként, szerintem büdös, és az azocsmány.. :S A tampont meg ne úgy képzeljétek már el mint egy műanyag dugó, ami fölött megáll a vér... nem zúdul ki két deci, ha kivesszük... felszívja magába, és ha az ember cseréli ahogy kell, akkor SEMMI gond nincs vele... míg a betétnél kisebb mennyiségű vértől is már ott tocsogtok benne, zörög, kényelmetlen.. :S Olyan mint egy pelenka, én nem szívesen ülnék a saját "piszkomban" órákat. De ti tudjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!