Tampon vagy betét? Ki melyiket szereti jobban és miért?
A tampont előnyösebbnek tartom, de nagyon sok dolog függvénye? Pl. ha szűz vagy még, a "normál" tamponnál nagyobbat nem is nagyon tudsz feltenni, pedig ha erős a vérzésed akkor már inkább extra kell. Szóval akkor inkább max. normál tampon . (és ha kell, akkor betét mellé)
Ha már minden téren nő vagy, akkor meg nem kérdés, tampon. A gyengébb napokra meg vékonyabb betét.
Cserélni 3-4 óránként ildomos a megtelepedő bacik miatt, és éjszakára nagyon ajánlatos az "éjszakai betét" ugyanezen okok miatt.
En meg csak betetet hasznaltam (hat nem a legkenyelmesebb talalmany, de mar megszoktam, tehat atlagos), de a kovetkezo menszimnel ki szeretnem probalni a tampont. Ha lesz "alkalam", akkor megirom melyik a jobb, persze ha sikerul is feltenni, ha meg nem, nem tudok sajnos segiteni.
16/L
jó, ez a te dolgod, csak azért írtam az extrát mert ált. a nemi életet élő lányoknak "alkalmasabb", főleg az erősebb napokon.
Én mindig normált használtam, de nekem nem volt erős a vérzésem, úgyhogy egy idő után "kiderült" hogy ez nekem megfelel.
Még vmi.
Ha először teszel fel normál betétet akkor érdemes a puhaborítású, comfort változatot kipróbálni! Amikor belejössz, akkor meg már mindegy.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!