Tampon vagy betét? Ki melyiket szereti jobban és miért?
Figyelt kérdés
Eddig betét használtam mert féltem hogy a tamponnal átázok de most ki szeretném próbálni a tampont.Ha tampont használok tisztasági betéttel akkor kisebb az esélye az átázásnak?És mennyi időnként kell cserélni?Ki melyiket szereti jobban?Tapasztalatok?Előre is köszönöm a normális válaszokat.2011. aug. 31. 15:15
11/11 anonim válasza:
Én használtam már mind2tőt és mind2nek meg van az előnye és a hátránya.Sok lány többször megy pisilni mikor meg van neki,vagy nyáron mikor többet iszunk.A tampon úgy higénikus ha minden wczésnél cseréled na most ez elég drága mulatság és ha nem telik meg jól fájdalmas is ki húzgálni.Míg a betétet nem kell annyit cserélni.És jobban tisztulsz mert nem akadnak fent a tamponon a nyálkahártya darabok.Viszont míg a tampon bent van és jól helyezed fel nem érzed,míg a betét néha zavarhat pláne nagy melegben,és átlátni a szűk nacin,és persze nem hordható tangával.Én amondó vagyok aki nek a divat a meg jelenés a fontos és sok pénze van tampont cserélgetni az hordjon tampont de akinek az egészsége fontosabb legalább havi 5 napban mint a megjelenése annak a betétet ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!