Miért éreztem hogy bent van a tampon, miért szúrt?
Figyelt kérdés
Ma használtam először tampont, ez a második mensim (múlt pénteken jött meg, még mindig folyik közepes erősségűen). Pár perce (bella mini tampon, tescoba mini o.b. t nem láttam) leguggoltam, néztem a tükörbe hogy hová kell, feltettem, de szúrt, és éreztem hogy ott van. Ki is vettem utána, kissé nehezen jött ki, szúrt egy picit. Mitől van ez? De örülök hogy felment, csak érzem hogy ott van :( Mit tegyek?2011. nov. 12. 15:37
1/7 anonim válasza:
HA érezted, akkor nem volt eléggé benn. A legtöbben elsö próbálkozáskor ezt a hibát követik el, nem dugják fel elég mélyen. Túlságosan nem tud becsúszni, ettöl nem kell félned.
Ha szúr, akkor esetleg az irányt kell picit módositani, nem merölegesen kell bedugni, hanem kicsit hátrafelé (a popsid felé) ferdén.
Viszont ha benn van, akkor nem jó túl hamar kivenni, mert amig nem elég nedves, addig tapad és ettöl van kellemetlen érzés, esetleg fájdalom vagy húzó érzés.
2/7 anonim válasza:
Először az ujjaddal kellett volna felnyúlni a puncidba amikor nem menstruálsz, és kitapasztalni, hogy milyen a hüvelyed.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Majd akkor megpróbálom később is, csak már úgy volt hogy a húzószál látszott csak, úgyhogy akkor nem tudom már mélyebbre tolni vagy mégis?
2011. nov. 12. 15:55
4/7 anonim válasza:
De, tudod még mélyebbre tolni, a szál vége mindenképpen kinn marad, nem kell félned, hogy eltünik. Amennyire csak tudod, annyira be kell dugni, akkor van helyen, ha már nem megy tovább.
5/7 A kérdező kommentje:
Oks, köszönöm :)
2011. nov. 12. 16:12
6/7 anonim válasza:
Szerintem még várj vele. Az első pár menstruációnál még sok mindent ki kell tapasztalnod(erősség, stb)
7/7 anonim válasza:
most mért kellett lepontozni-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!