Mindig átvérzek a tampon mellett? Miért?
21 vagyok, nem szültem még és nem is vérzek olyan hatalmas mennyiséget. már a sárga csíkos O.B-t használom, ami azért elég nagy. elég mélyre is teszem, már amennyire csak tudom ujjal. mégis minden alkalommal átvérzek mellette, először csak a zsinórja ázik át végül a bugyim. tisztasági betétek amúgyis teszek be, cserélem is gyakran. mégis alig szív fel valamit a tampon, alig nagyobb a mérete mikor kiveszem a tisztasági betét meg vastagon véres.
mi lehet az oka? nem hiszem, hogy kicsi lenne, ennél nagyobbat nem is javasolnak.
szia!
21/f vagyok, lehet h olyan helyre teszed be ahol nincs helye kitágulni és megszívni magát nedvességgel, a hely átmérője nem teszi lehetővé. lehet hogy túl aktív az izomzatod, és kinyomkodja a tamponból:)
hülye ötlet: 2tampi egymás után.. ami egyik melett elfolyik a mögötte lévő felszívja.
Szia!
Ez nagyon furi! Biztosan rendesen kicsomagolod azt a tampont?
Az összes fóliát le kell róla venni, alul és fölül is!
Ne haragudj, csak ez olyan hihetetlen, hogy nem tudok most másra gondolni?
Én 20 éve használok tampont, természetesen a szülések után egyre nagyobb méretű tampon kellett. Napközben betétet is használok, mert így érzem magam biztonságban.
A tampon mindig átázik rendesen, ha mással nem a hüvely nedvvel, és avval tágul ki megfelelően, hogy "jól záródjon".
Lehet, hogy meg kéne próbálnod valóban más méretet, vagy más módszert?
leszedem a fóliát, mindig kétszer is ellenőrzöm.
valamennyit felszív a tampon, de nem lesz olyan nagy, simán kifolyik mellette. lehet átázik?
direkt kipróbáltam és vízbe téve hatalmasra dagad, de mikor kiveszem annak max a fele. azt is olvastam, hogy ha jól televan könnyen kijön, nah, nekem erővel kell kihúzni is.
már én sem tudok mire gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!