Tampon- nak a madzaga eltud szakadni? :\
Figyelt kérdés
még csak most kezdtem el használni és nagyon nehezen jönki
és félek elszakad az a madzag
2011. nov. 4. 20:20
1/5 anonim válasza:
A tájékoztató szerint igen, akkor ki kell nyomni. Több éves használat után én ilyet nem tapasztaltam, de ha nehezen jön ki, akkor nem telt meg. Kisebb tampont használj.
2/5 anonim válasza:
Szedj szét egy tampont és nézd meg, hogyan van belerakva a zsinór. Gyakorlatilag kizárt, hogy elszakadjon.
3/5 anonim válasza:
Nekem még sose szakadt el. Mielőtt felhelyezed picit huzigáld meg, ha stabilnak érzed akkor nem lehet vele baj. :)
4/5 anonim válasza:
Ha elolvastad a tajekoztatot, es hasznalat elott megprobaltad elszakitani es nem szakadt el, akkor ki kell jonnie. Nehezen jon ki, de kibirja.:) A tovénél fogd, akkor jobban érzed, hogy jon, es az iranyt is jobban érzed.
5/5 anonim válasza:
Ne használj tampont ha ettől félsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!