Egy nőgyógyász pontosan meg tudja állapítani hogy szűz-e a lány? Mert a szűzhártya sportolással vagy tamponnal is fel tud szakadni nem? És a szülőnek elmondja a vizsgálat eredményét az orvos ha még nem 18 éves a lány?
A doki azt látja, hogy ép-e a szűzhártyád vagy nem, de azt nem hogy mitől szakadt át. És nekem pl. több évi szexuális élet után is teljesen ép, mégsem mondanám, hogy szűz vagyok:)
A titoktartás köti a dokit, ha elmúltál 14 éves.
Nem vagy már szűz és félsz, hogy anyukád megtudja? Olyan kár hogy előbb szexeltek, minthogy érzelmileg is felnőnétek hozzá:(
Az orvos nem szokott ilyeneket elmondani, hisz (gondolom) nem azért mész a dokihoz, hogy szűz vagy e még vagy nem. Főleg, hogy fogja az anyukád orra alá dörgölni. :)
Nem kell félni! :)
Nem azért kérdeztem mert egy 14 éves csitri lennék...FIÚ vagyok és 18 éves, csak szimplán kíváncsi vagyok hogy megy ez a lányoknál...kíváncsi voltam hogy a doki meg bírja-e állapítani pontosan és hogy a szülőnek köteles-e szolni...
Én a bnőm apjátol félek mert elég ilyesztő ráadásul már egyszer bevert nekem amikor meg mertem csókolni a lányát(persze nem üthettem vissza) és ha megtudná hogy már nem szűz a lánya kiakadna, nagyon utál pedig 3-rom éve vagyok eggyüt barátnőmmel aki már 17 éves. Mostantól inkább normális válaszokat írjatok lécci. Előre is köszi!
nem fogja elmondani az orvos!
Viszont elkéne kezdened dolgozni az apával valo kapcsolatodon mert 3 év utan ilyen kapcsolatban lenni nem éppen jo dolog.ÉS ne mond h nem lehet mit tenni mert olyan nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!