Egyik nap nem tudtam tisztálkodni, és másnap zuhanyzás előtt már éreztem, hogy viszket az intim részeknél. Azóta eltelt 3 nap, mindennap zuhanyoztam de még mindig viszket. Miért?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy azért mert egyszer kimaradt a zuhanyzás, vagy csak véletlenül jött ki így a lépés és más miatt viszket?
:S
2011. nov. 8. 14:27
1/3 anonim válasza:
Menj el dokihoz!
Nem a zuhanyzás miatt viszket, hanem mert lehet elkaptál valami betegséget!
Ha lány vagy akkor okvetlen ki kell kezeltetned magad, mert minden féle betegség meddőséghez vezethet!
2/3 anonim válasza:
Ha csak egy nap nem tudtál tisztálkodni, akkor nem ez a viszketés oka. Menj orvoshoz, és majd ő kideríti mi bajod van.
3/3 ptecus41 válasza:
Szerintem sem azzal volt a baj, hogy kihagytál egy tusolást!
Vagy menj dokihoz, vagy vegyél egy intim segítséget!
Régebben engem is az hozott helyre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!