Hogyan kell rendesen tisztálkodni a nőknek?
Való igaz, hogy nem csak fölösleges, hanem nem is szabad állandóan mosni. Sok apró mirigy gondoskodik arról, hogy megfelelő bevonat védje az érzékeny részeket. A gyakori mosással vagy a nagyon erős szerrel ezt a védő réteget távolítod el – utat engedve a kórokozóknak.
Én a Lactacyd Femina intim mosakodóját használom mert az tejsavat is tartalmaz. A többinél amit néztem nem láttam feltűntetve.
Szerintem fontos még: nem a mosástól lesz jóillatú, hanem a betegségtől lesz rossz. Vagyis ha úgy érzed, hogy kellemetlen illat árad "lentről" vagy a folyásod színe. állaga, szaga változik, akkor az valami változásra vagy betegségre utal. A rossz szag egyértelműen betegség jele.
A nők által szívesen használt intim dezodorok a férfiak számára kifejezetten ellenszenvesek lehetnek. Nagyon sok férfi teljesen beindul a nő természetes punciillatától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!