Miért javasolják a nőgyógyászok a betétet a tampon helyett?
itt az oldalon is olvastam, hogy valakinek azt mondta az orvosa, hogy a "tampon a világ megrontója", meg hogy ilyen egészségtelen, olyan egészségtelen. Mert az egészségesebb, hogy a saját vérében ül valaki? Sztem a tampon sokkal diszkrétebb, lehet, hogy nagyonn is a fertőzésveszély, de nem kell koszos kézzel nyúlkálni és nem lesz az. Én ameddig betétet használtam már a menstruációm előtt 2 héttel azon izgultam, hogy mi lesz ha átázok. Most megjön és nem is érdekel igazából
Már szinte minden lány azt használja, 16 éves vagyok és az osztályunkban 20 lányból 18 tampont használ
NEKTEK mi a véleményetek erről?
ajánlom ezt a cikket :
Amiatt fertőzésveszélyesebb, hogy hosszú ideig a hüvelyedben, belül pang a véres cucc :(
Én is használok tampont is, főleg, ha olyan helyre megyek, ahol zavarna a mozgásban stb.
Azt pl. megcsinálhatod, hogy a suliban tampont használsz, du. amikor hazaérsz, akkor meg betétre váltasz. Otthon, ücsörögni bőven jó a betét is, ha gond van, azonnal ellenőrizni tudod a wc-n, és így tuti tisztulsz is egy kicsit. Én éjszakára szoktam újra tampont rakni, mert nem tudok betéttel aludni, folyton rettegtem elázok (tampon mellé is használok egy kis méretű betétet éjjel). De csak akkor szoktam feltenni, amikor már tényleg lefekszem, és reggel egyből érdemes kivenni, mert nem jó, ha túl sok ideig van benn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!