Minek a 17 éves friss jogsisoknak saját kocsi?
Figyelt kérdés
Soha sem értettem, hogy mi szükségük van rá! Én is 17 vagyok, most csináltatom a jogsit, de sosem várnám el anyucitól meg apucitól hogy vegyen nekem saját kocsit :S Márpedig akinek van nem hiszem h diákmunkából szedte rá össze a pénzt! Meg miből tartják fenn? Suliba mennek kocsival hogy májerkedjenek, aztán ha összetörik, vagy ha valakinek baja esik miattuk apuci csak annyit mondd, hogy "nem baj, majd megtanulsz vezetni" és vesz egy másik kocsit? Valaki mondja már meg minek nekik?
17/L
2009. szept. 27. 20:01
1/23 anonim válasza:
a 40ves embernek sem létszükséglet az autó mégis van, nincs is ezzel baj, ha megteheti legyen. Aki megkapja hát legyen autója nyugodtan, énis elfogadnám ha lenne aki megvenné nekem, aki meg nagyon akar az úgyis eléri, a munka csodákra képes
2/23 anonim válasza:
50éves friss jogsis is ugyan ugy összetörheti akkor minek?-.-
miért ne? jó persze nem legujjabb x6os kell de most miért zavar h van?
3/23 anonim válasza:
Most ez olyan dolog ha lesz gyerekem és jól fogok állni anyagilag akkor veszek neki ha már úgy látom hogy ki lehet vele engedni az utcára. Ha nem lesz pénzem, akkor hiába akarok majd venni úgysem tudok. És azért hogy el tudjon jutni ahová kell. Jó drága a tömegközlekedés is, időhöz van kötve az ember, kényelmetlenebb is.
4/23 anonim válasza:
jó ha van,én azt nem bírom amikor anyuci-apuci autóját kiviszik hétvégén és feszítenek benne,leszólva a nem nagy márkával járókat,mintha sokat tettek volna hozzá ahhoz,hogy ilyen autóval mehessenek.de azon a csajon is röhögtem aki a haveromra ráakaszkodott mert szülei kocsijával jött ami igen nívós márka,és a következő randin hirtelen rájött,hogy nem illenek össze :)(a saját kocsijával ment a "mi autónkkal")látszatemberek,ennyit is érnek.
5/23 anonim válasza:
én 19 évesen vettem az autót!saját pénzemböl!!!és azota is én tartom fent!én pl azért vettem mert imádom öket és a 100ért vett autóm kedvemre alakitgathatom,és nem azért hogy menözzek vele hanem azert hogy lássák mit lehet kihozni egy olcsó kocsiból(ami nem teszkós cuccokból állXD)!javitani pedig magam javitom és eddig még nem törtem:D 20f
6/23 anonim válasza:
és kedves kérdező egy kérdés még, szerinted a 28éves sofőr soha nem volt kezdő jogsis, már 2éves rutinja volt mikor autóba ült?
7/23 anonim válasza:
kedves kérdező én 16 leszek nem sokára. Már az autómra gyűjtőm a pénzt alig várom h legyen saját autóm.Anyáék meg csak úgy adnak bele az autómba ha én fogom fenntartani. Ha minden jól jön össze akkor kocsival fogok járni suliba, azért mert kényelmesebb mint busz meg gyorsabb is és nem fázok a biciklin:)
8/23 anonim válasza:
Az én osztálytársaim fele vidéki. Akinek nincsen kocsija, az minden reggel tortúrákon megy keresztül a Budapestre közlekedő buszokon. Nem fér fel rá, csak a következőre, stb.. Az egészségi állapotuk sincs mindig a topon. A családjuk megengedheti magának, hogy vegyen valami egyszerűbb kocsit. Néhányan a szüleivel összehangolva közlekednek. Van olyan, aki a testvérével jár suliba, stb.. Szerintem nem értelmetlen. Ha nekem is lenne rá lehetőségem a jövőben, én is megadnám a gyerekemnek ezt a fajta kényelmet. Szerintem ez egy szülőnél természetes, hogy megadja a gyerekének ami jó. Most aki 15-20 perc alatt el tud jutni az iskolába, annak nyilván nincs feltétlen szüksége autóra..
9/23 anonim válasza:
Szerintem sem értelmetlen, de nekem is van egy csaj osztálytársam, aki betöltötte a 17-et, megcsinálta a jogsit és most azzal dicsekszik, hogy apuci vesz neki egy kocsit:S Azért ez már szánalmas
10/23 anonim válasza:
Összetörni:D, Azért hogy ne kelljen a buszon nyomorogni pl. nagyon sok időt meg lehet vele spórolni, én pl. naponta járok be a városba ez oda vissza 50km. napi 240 percet spórolok meg és sokkal kényelmesebb is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!