Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Minek a 17 éves friss jogsisok...

Minek a 17 éves friss jogsisoknak saját kocsi?

Figyelt kérdés

Soha sem értettem, hogy mi szükségük van rá! Én is 17 vagyok, most csináltatom a jogsit, de sosem várnám el anyucitól meg apucitól hogy vegyen nekem saját kocsit :S Márpedig akinek van nem hiszem h diákmunkából szedte rá össze a pénzt! Meg miből tartják fenn? Suliba mennek kocsival hogy májerkedjenek, aztán ha összetörik, vagy ha valakinek baja esik miattuk apuci csak annyit mondd, hogy "nem baj, majd megtanulsz vezetni" és vesz egy másik kocsit? Valaki mondja már meg minek nekik?

17/L

2009. szept. 27. 20:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
35%
a gond inkbb ott kezdődik, hogy 17évesen még nem kéne vezetni gyerek fejjel és balesetet okozni.
2009. szept. 27. 21:01
 12/23 anonim ***** válasza:
80%
Attól hogy valaki 17 éves vezethet jól, nem kell áltílánosítani hogy aki fiatal az mennyire rossz sofőr.
2009. szept. 27. 21:03
 13/23 anonim válasza:
75%
ez relatív..lehet egy 17évesnek szüksége autóra ténylegesen és normálisan vezeti de lehet a mostani 17 éves vasalthajú menő gyerekeknek a seggük alá tett autó amit nagyon vezetni se tudnak... szal ennyit erről..én most 19 vagyok, jövő nyár után teszem a jogsit, mire autót veszek kb pont leszek 20 :) és már túl leszek a középsulin mert jövőre érettségizek az 5 éves képzésnek köszönhetően :) amúgy meg egyértelmű h azért csináltatok jogsit h utána egyből autóba ülhessek..úgy nincs értelme letenni a jogsit h nincs autó..csak megvan a papír..
2009. szept. 27. 21:26
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha majd kész lesz a jogsid és nem vezethetsz 2-3 hónapig folyamatosan, te is szeretnél egy saját kocsit.
2009. szept. 27. 21:43
 15/23 anonim ***** válasza:
Nekemis egy hónapja lett meg a jogsim.. de autom még 1 évig tuti nem lessz :/ akkor is sztem csak egy szakadt ladám lesz.. evvan.. nem jo érzés..
2009. szept. 27. 22:55
 16/23 anonim ***** válasza:
38%
Én 17 évesen kaptam egy másfélmilliós autót.Nem vagyunk milliomosok de ennyit megengedhetett magának apukám.Havonta kapok 20 ezret ,ebből kell finansziroznom a benzint és a kozmetikát.(Pattanásos az arcom)Emellett nemkapok semmit ruhára meg ilyenek.Én imádok vezetni,az autózás az életem .Inkább benzin mint étel.Aztán ha megbirságolnak azt nem ő fizeti hanem énnekem kell hameg elfogy a benzin hát igyjártam.De vannak gazdag barátaim.Például van akinek fiat 500asa van akinek fiat bravoja(uj sport)van akinek rangerover (uj)van 18évesen.és nem zavar csak kicsit irigykedek.Deha valaki megteheti az miért ne tegye meg.Ez az élet.Vannak szegények és vannak gazdagok.Ebbe sajnos belekell törödnöm nekem is és mindenkinek.És annyit mondok hogy szüleim válása óta panelbe élek és az összes gazdag barátom prolinak hív,de legalább van egy kocsim:Dilletve apukám nevén...
2009. szept. 27. 22:56
 17/23 anonim ***** válasza:

18/F

9hónapja van jogsim,eddig a család kocsiját HASZNÁLTAM és nem állatkodtam vele.

A nyáron majd szeretnék venni egy saját autót , amit 100%-osan ÉN fizettem.Először is azért mert:

1.) Nem szeretnék a városban egy nekem vásárolt autóban feszíteni..(mindenki azt gondolná amit te, azaz "mit feszítesz te **** anyuci kocsijában"

2.)Sokkal jobb érzés saját pénzből egy rosszabb autót venni,mint anyuci/apuci pénzéből valami "normálisabbat".

3.)Saját pénznek "súlya van" biztos nem lesz az hogy ,,mi lenne HA itt most ezt és ezt csinálnám a kocsival.."= sokkal jobban vigyáznék rá.(így volt ez eddig a robogóval/majdnem mindennel)

4.) Nem utolsó sorban, 17-18 évesen nem tudom mért kell elvárni a szülőktől h vegyenek a kölyöknek egy 1millás autót.Robogót még oké..100k-ból meg lehet oldani és azért biztos van olyan aki 13-14évesen nem tud ennyi pénzt "összekaparni":).

2009. szept. 28. 00:43
 18/23 anonim ***** válasza:
Én meg 25 évesen engedhetetm meg pár éves melózás után egy egyben lévő de 20 éves szart. na most mi van? Szimplán meguntam h a 25 éves ndk-s robimmal 7 éven keresztül télen nyáron szívtam, és már jégoldóval kellett néha lebányásznom magam róla.
2009. szept. 28. 08:42
 19/23 anonim ***** válasza:
70%

Ha valaki kap egy pár cipöt a szüleitől az gáz? Pedig be lehet járni iskolába mezítláb is, és vannak akik kénytelenek mezítláb bejárni! Én nem kaptam sose autót a szüleimtől de h kaptam volna megköszöntem volna és kész.

Irigységből nem lehet megélni, ha szeretnél autót akkor küzdj, dolgozz érte ne irigykedj másokra!

2009. szept. 28. 13:18
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezen az alapon azt is meg lehet ne kérdezni, hogy mi szükség van 17 évesen jogsira, ha az illetőnek úgysincs autója...
2009. szept. 28. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!