Minek a 17 éves friss jogsisoknak saját kocsi?
Soha sem értettem, hogy mi szükségük van rá! Én is 17 vagyok, most csináltatom a jogsit, de sosem várnám el anyucitól meg apucitól hogy vegyen nekem saját kocsit :S Márpedig akinek van nem hiszem h diákmunkából szedte rá össze a pénzt! Meg miből tartják fenn? Suliba mennek kocsival hogy májerkedjenek, aztán ha összetörik, vagy ha valakinek baja esik miattuk apuci csak annyit mondd, hogy "nem baj, majd megtanulsz vezetni" és vesz egy másik kocsit? Valaki mondja már meg minek nekik?
17/L
18/F
9hónapja van jogsim,eddig a család kocsiját HASZNÁLTAM és nem állatkodtam vele.
A nyáron majd szeretnék venni egy saját autót , amit 100%-osan ÉN fizettem.Először is azért mert:
1.) Nem szeretnék a városban egy nekem vásárolt autóban feszíteni..(mindenki azt gondolná amit te, azaz "mit feszítesz te **** anyuci kocsijában"
2.)Sokkal jobb érzés saját pénzből egy rosszabb autót venni,mint anyuci/apuci pénzéből valami "normálisabbat".
3.)Saját pénznek "súlya van" biztos nem lesz az hogy ,,mi lenne HA itt most ezt és ezt csinálnám a kocsival.."= sokkal jobban vigyáznék rá.(így volt ez eddig a robogóval/majdnem mindennel)
4.) Nem utolsó sorban, 17-18 évesen nem tudom mért kell elvárni a szülőktől h vegyenek a kölyöknek egy 1millás autót.Robogót még oké..100k-ból meg lehet oldani és azért biztos van olyan aki 13-14évesen nem tud ennyi pénzt "összekaparni":).
Ha valaki kap egy pár cipöt a szüleitől az gáz? Pedig be lehet járni iskolába mezítláb is, és vannak akik kénytelenek mezítláb bejárni! Én nem kaptam sose autót a szüleimtől de h kaptam volna megköszöntem volna és kész.
Irigységből nem lehet megélni, ha szeretnél autót akkor küzdj, dolgozz érte ne irigykedj másokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!