A gyalogosok miért sétálnak egy zajos hídon csúcsforgalomban?
Hát őszintén megmondom, én például reggel fél 8-kor nem is látok embereket, csak a legközelebbi megállók felé igyekezni, esetleg kutyát sétáltatni. A Könyves Kálmán körúton a legközelebbi megálló és a munkahelyek között esetleg valakik, amúgy senki. SENKI. Csak azon a hídon...
Szóval igen, ilyen értelemben kihalt. Ha neked így tetszik...
Kérdező írigyellek, hogy neked ez a legnagyobb problémád :D
Képzeld, én ma is gyalogoltam a hídon, méghozzá egy pocsék hídon a Rákóczin.
Hogy miért ? Mert Budáról mentem át az Obiba és gyalogolhatnékom volt, ilyen egyszerű.
Vissza meg villamossal jöttem, mert jól bevásároltam és úgy már nem volt kedvem gyalogolni. Pedig csak 2 megálló !!!
Na hát ilyen szörnyű ember vagyok, hogy a mocskos, zajos hídon gyalogolok, aztán meg 2 megállónyit is villamosozok.
Most komolyan érdekel téged a szmog? (Ami tök sokszor nincs is.)
Az ember azért megy biciklivel, mert azzal akar eljutni egyik pontból a másikba. Gyalog viszont nem fog 5 km-t menni a reggel 7-8-9-es kezdésre.
Jó, én azt látom és hallom mindenhonnan, hogy az emberek nem szeretnek gyalog menni helyekre, függetlenül attól, honnan hova költöztek és hány évesek.
Konkrétan, mivel rendszeresen sportolok és érdekel, megmaradt bennem az a 3 ember, akivel valaha találkoztam és gyalog jártak mindenhova.
De mindig a gyakorikerdesek.hu a kivétel, a ritkaság, mindig a kisebbség van itt. Mindig. Mindenben. Vagy épp azt állítják magukról....
De ha ti gyaloglósak vagytok, gyalogoltok hatsávos utak mentén is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!