A gyalogosok miért sétálnak egy zajos hídon csúcsforgalomban?
91# hagyd kérlek a szerencsétlent, van ahol éppen azt taglalta, hogy vannak akik képesek 2 megállót villamossal menni.
Szóval neki az is probléma. Ő egy olyan boldogtalan ember lehet, aki saját élet hiányában minden apróságban csak a rosszat keresi és ezt úgy magyarázza meg magának, hogy mennyire széleslátókörű.
És nem, nem azért van ez így mert mi vagyunk a felszínesek ( én magamat elég jól ismerem és a felszínesség távol áll tőlem ), hanem mert lelkilegben nincs éppen a toppon.
Nem érdemes szóra sem méltatni, mert ahogy itt valaki írta, galambokkal nem érdemes sakkozni.
Most komolyan összemossátok azt, hogy:
- FENNAKADÁS VAN,
- a villamos nem fog jönni,
- pótlóbusz fog jönni,
- dugó van,
- gyalog viszont 10 perc
Azzal, hogy:
- villamossal 5 perc,
- jár a villamos, gyakran gyors is relatív,
- eleve azon a villamoson vagy,
- egy zajos lepratelepen kellene végigmenned?
Pont ezért is tartom butának az átlagembert, mert viselkedik valahogy (általában a csordaszellem és a lustaság a motiváció), de ha jelentősen megváltoznak a körülmények, akkor is ugyanúgy viselkedik, holott akkor a korábbi viselkedés full logikátlan, kellemetlenséget szül, nem hatékony.
Hogy a retekbe lehet összemosni azt, hogy ha nem jár, gyorsabb gyalog, de ha jár, eszembe se jut lepratelepen sétálgatni???
Szerintem te troll vagy, mert nem létezik, hogy valaki ennyire hülye ... amúgy most elképzeltelek, hogy péntek óta a szobádban gubbasztva a gyk számodra sekélyes hozzászólóinak a válaszait lesed és ami nem tetszik törölteted, eserleg több profilról lepontozod.
Szóval vagy troll vagy, vagy nem stimmel nálad valami.
100
Szóval te vagy villamosozol akkor is, ha sokkal lassabb, vagy gyalogolsz akkor is, ha gusztustalan a környék és az a sokkal lassabb?
Csak erre koncentrálj.
Egyébként aki gyalogolgat, azt nem izgatja a hatalmas zaj, húgyszag, szarszag, ronda környezet, hajléktalanok (ki tudja, hogy a rendes típus-e, aki csendes, normális, vagy esetleg támad)?
Ami ihlette a kérdésemet, ott hétvégén, ha odakeveredtem futás közben, szó szerint féltem, hogy kirabolnak, megerőszakolnak, bedobnak a Dunába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!