A gyalogosok miért sétálnak egy zajos hídon csúcsforgalomban?
Egyrészt szerinted ilyen tapasztalatok után mennyit fogok arra járni??
Másrészt az a hely példa...
Ha az emberek 99,999999%-a lusta gyalogolni (legutóbb azt kaptam meg, hogy gyalogoljon, akinek muszáj), akkor miért a város legeslegszarabb helyein gyalogolnak, ahol nincs semmi??
Azért amiért te arra futsz meg biciklizel. Te miért a város legeslegszarabb helyén tetted ezt meg ?
De mint írták, te tényleg troll lehet, mert ilyen hülye nem létezik :))
A kerékpár egy jármű, némileg gyorsabb a gyaloglásnál és ritkábban vegyítik a tömegközlekedéssel - de olykor logikus is.
A futásaim heatmapje meg lefedi Budapestet lassan, nyilván sok helyre vissza se megyek.
Amúgy sétálgassatok, ahol akartok, legyen 50 perc az utatok 30 helyett, veressétek össze magatokat rossz környéken, legyen hányingeretek reggelire a szagoktól, induljon idegesen a napotok a zajterheléstől.
De akkor ne cseszegessetek, amiért én valahol délután, full biztonságos és fás helyen gyagolok 10 percet, meg ne cseszegessetek, hogy a pótlóbusz helyett gyalogolok.
123
Járművel. Nem fogod fel? Járművel.
Van annyi agyam, hogy forgalmas utakon, lepusztult helyeken nem gyaloglunk.
Reggel meg amúgy se, nincs arra idő.
Eddig biztos voltam benne, hogy egy kis kocka fiúcska vagy, esetleg egy magányos éretlen felnőtt férfi, de most gondolkodom,hogy nem e nő vagy. Mert attól féltél, hogy megerőszakolnak. ( azt nem kívánnám, hogy így veszítsd el a szüzességed). Egy férfire azért nem jellemző, hogy ettől retteg, hacsak nem fordult már elő vele. ( nekem ez a 2. hozzászólásom a témádnál, még az elején írtam valamikor).
Ez most nem a témába vágott, csak gondoltam, megemlítem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!