Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Forgalmi vizsgán mi számít...

Forgalmi vizsgán mi számít lassú haladásnak a városban?

Figyelt kérdés
Azért buktattak meg mert lassan mentem városban kb ez olyan 40 km-h de más hibám nem volt, a 42. percben. Papírt szoktak adni a bukás okáról mert én egyszer sem kaptam eddig semmit, mikor pedig számon kértem nem adnak ilyesmit ez igaz? továbbá ezért buktatnak mert 40-el megyek? de más hibám nem volt ráadásul a vizsga végén már ez hihetetlennek tünik nekem igencsak.

2023. júl. 3. 18:05
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
10: persze az is lehet, az oktatóm mesélt bukó eseteket, mondta pl hogy 30-as táblát követő kereszteződésnél a vizsgázója nem gyorsított ki, az azt követőnél sem gyorsított ki és amikor a harmadik kereszteződés után sem esett le neki hogy a 30 fel lett oldva, akkor mondta neki a biztos, hogy húzodjon le. Szóval egyébként simán lehet, hogy türelmes volt a kérdező embere is.
2023. júl. 3. 22:27
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező biztosan hallottál róla, hogy néhány helyen némi deákért cserébe könnyebb sikeres vizsgát tenni. Ha 20 perc alatt látta a vizsgabiztos, hogy a tanuló nem veszélyes a többi közlekedőre, el tudom képzelni, hogy így is le lehet vizsgázni, még ha ez nem is teljesen szabályos.
2023. júl. 4. 14:42
 13/32 A kérdező kommentje:
Az nem tudom veszélyesnek számít e ha leblokkol vizsga közben és nem tudja folytatni de azért átengedik ezt döntse el mindenki maga.
2023. júl. 4. 14:55
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Fejezd már be hogy ezen lovagolsz, ott ültél abban az autóban? Láttad mi történt? Nem, akkor meg ne másokkal foglalkozz hanem magaddal! Okkal van a másiknak jogsija és nem neked!
2023. júl. 4. 15:22
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Annak idején osztálytársam 15 perc vezetéssel ment át, pedig nem egy csinos csaj, hanem egy túlsúlyos rocker srác. Szóval mire akarsz kilyukadni azzal, hogy csajok így mennek át? Cumi hátul és kész a vizsga? Így ment át a volt osztálytársam is? Vagy hajlandó vagy elfogadni, hogy van aki tud vezetni és kész, te meg hibáztál és megbuktál? Mindig mondom, hogy sikertelen vizsga után a legelső lépés a saját hibád beismerése, amíg ez nem történik meg, addig nem fogsz tudni javulni és legközelebb is megbuksz.
2023. júl. 4. 15:29
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ne aggódj, következőleg sikerülni fog! Elsőnek nekem is sikerült megbuknom, és én se kaptam meg a papírt.

Sok sikert előre is! =)

2023. júl. 4. 18:23
 17/32 anonim ***** válasza:
25%

sajnos kifogtál egy fa***kalap vizsgabiztost 40-45 nem lassú kezdőként,

a másik kérdésedre a válasz: én is kb 20 perc alatt vizsgáztam pedig fiú vagyok és a vizsgabiztos is az volt,

igazából nem az izguláson múlik hanem hogy mennyire vagy figyelmes meg hogy hogy kezeled az autót pl:fékezés,gázadás,váltások kormányfogás,

mikor én vizsgáztam akkor kb 2 fullos fiatal csaj bukott meg pedig picsanadrágba voltak

nem ezen múlik sajnos

2023. júl. 5. 15:41
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
#17 A 40-45 az egyértelműen lassú és teljesen egyértelmű bukást jelentő hiba.
2023. júl. 5. 16:16
 19/32 anonim ***** válasza:
25%

#18, kinek mi a lassú,ha a munkás autómal megyek ami egy citroen berlingoval 50km táblánál is ha 70km megyek akkor is megelőznek,

(ilyen lehetsz te is kedves #18 as)

de ha előveszem a hétvégi második autómat 740d 2011 kb 4,5 millió (nem olyan nagy értékű)

akkor már nem mernek megelőzni a csicskák ha 55km megyek akkor se!!!

de emberek!! ezt nem csak a #18 as nak írom első a biztonság,városon belül nem tudsz sietni hiába gondolod azt,nem tudom miért nem lehet megérteni,tele van zebrával meg lámpákkal,

2023. júl. 5. 16:58
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

1. A hibalehetőség úgy szól, hogy INDOKOLATLAN haladás. Ahol a helyzet úgy követeli meg, hogy az 50 kicsit túlzás, ott nem fognak megbuktatni, ha kicsit lassabban halad az ember. Például ezen a helyen ( [link] én is lassabban haladok, mert bármikor kinyithatnak egy ajtót, bármikor valaki megjelenhet a sáv mellett az autójához tartva, előtted ott a zebra, nem is lehet látni, a táblát és az esetleges átkelőket is takarják az autók, meg a fák, stb. Itt én is inkább lassabban megyek és ilyen helyen nem is buktatnak érte vizsgán, mert itt a lassabb tempó maximálisan indokolt.

Na de mi a helyzet például itt? [link] 2x2 sáv, széles, járda jó messze az úttól (amúgy is nagyon kicsi a gyalogos forgalom), bal kéz felől bicikliút, szóval biciklis sincs az úttesten, út szélén álló autó nincs, lámpa van ugyan 1-2, de nagyon ritkán rakva és jó messziről látható, a kép készítésének esetében forgalom szintén nincs... ebben az esetben mégis mi indokolja, hogy 40-nel menjen az ember 50 helyett? Sőt, még az 50 is marhaság, persze illik betartani, de 70-es táblával is maximálisan biztonságos lenne, szóval ha ilyen helyen 50 alá megy a tanuló, azt nagyon is jogosan buktatják meg.

2. A büdös életben soha senki nem látott, vagy csinált még ilyet, hogy nem előzök meg egy autót, mert jaj az BMW. Ez részedről is csak egy faszméregetés, a kutyát sem érdekli a szaros autód. Sok élményt hozzá, de kib*szott magasról szarik rá mindenki, az ilyen kitalált dumákat hagyd meg a haveroknak, ők biztos nagyon menő csávónak hisznek téged, ha elmeséled, de más nem vevő rá, csak bohócnak néznek.

2023. júl. 5. 17:40
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!