Forgalmi vizsgán mi számít lassú haladásnak a városban?
Kérdező, ne aggódj, következőleg sikerülni fog! Elsőnek nekem is sikerült megbuknom, és én se kaptam meg a papírt.
Sok sikert előre is! =)
sajnos kifogtál egy fa***kalap vizsgabiztost 40-45 nem lassú kezdőként,
a másik kérdésedre a válasz: én is kb 20 perc alatt vizsgáztam pedig fiú vagyok és a vizsgabiztos is az volt,
igazából nem az izguláson múlik hanem hogy mennyire vagy figyelmes meg hogy hogy kezeled az autót pl:fékezés,gázadás,váltások kormányfogás,
mikor én vizsgáztam akkor kb 2 fullos fiatal csaj bukott meg pedig picsanadrágba voltak
nem ezen múlik sajnos
#18, kinek mi a lassú,ha a munkás autómal megyek ami egy citroen berlingoval 50km táblánál is ha 70km megyek akkor is megelőznek,
(ilyen lehetsz te is kedves #18 as)
de ha előveszem a hétvégi második autómat 740d 2011 kb 4,5 millió (nem olyan nagy értékű)
akkor már nem mernek megelőzni a csicskák ha 55km megyek akkor se!!!
de emberek!! ezt nem csak a #18 as nak írom első a biztonság,városon belül nem tudsz sietni hiába gondolod azt,nem tudom miért nem lehet megérteni,tele van zebrával meg lámpákkal,
1. A hibalehetőség úgy szól, hogy INDOKOLATLAN haladás. Ahol a helyzet úgy követeli meg, hogy az 50 kicsit túlzás, ott nem fognak megbuktatni, ha kicsit lassabban halad az ember. Például ezen a helyen ( [link] én is lassabban haladok, mert bármikor kinyithatnak egy ajtót, bármikor valaki megjelenhet a sáv mellett az autójához tartva, előtted ott a zebra, nem is lehet látni, a táblát és az esetleges átkelőket is takarják az autók, meg a fák, stb. Itt én is inkább lassabban megyek és ilyen helyen nem is buktatnak érte vizsgán, mert itt a lassabb tempó maximálisan indokolt.
Na de mi a helyzet például itt? [link] 2x2 sáv, széles, járda jó messze az úttól (amúgy is nagyon kicsi a gyalogos forgalom), bal kéz felől bicikliút, szóval biciklis sincs az úttesten, út szélén álló autó nincs, lámpa van ugyan 1-2, de nagyon ritkán rakva és jó messziről látható, a kép készítésének esetében forgalom szintén nincs... ebben az esetben mégis mi indokolja, hogy 40-nel menjen az ember 50 helyett? Sőt, még az 50 is marhaság, persze illik betartani, de 70-es táblával is maximálisan biztonságos lenne, szóval ha ilyen helyen 50 alá megy a tanuló, azt nagyon is jogosan buktatják meg.
2. A büdös életben soha senki nem látott, vagy csinált még ilyet, hogy nem előzök meg egy autót, mert jaj az BMW. Ez részedről is csak egy faszméregetés, a kutyát sem érdekli a szaros autód. Sok élményt hozzá, de kib*szott magasról szarik rá mindenki, az ilyen kitalált dumákat hagyd meg a haveroknak, ők biztos nagyon menő csávónak hisznek téged, ha elmeséled, de más nem vevő rá, csak bohócnak néznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!