Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha a kamionos szakma annyira...

Ha a kamionos szakma annyira nehéz, akkor miért van tele a net női kamionsofőrökről szóló videókkal?

Figyelt kérdés

Épp ezt néztem:

[link]

Én 50iksz kilós férfi vagyok, óriási álmom, hogy kamionos legyek (mégha a szemem miatt kétséges, hogy meg is kapom a hivatásost), de szüleim egytől egyik lebeszéltek róla, mert "nyámnyila" emberként nem tudnám megvédeni magamat a migránsoktól illetve hatalmas felelősség hárul rájuk.

De női sofőrök is vannak ezek szerint, akkor ők hogy védik meg magukat és a szállítmányt?

dec. 31. 11:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%

A felelősségnek mi köze ahhoz, hogy hány kilós vagy? Vagy annak, hogy éjszaka befúj a migri a kabinba gázzal?

Elárulom, semmi. A sofőrök már jó rég max békáznak egyet, nem pakolja az árut, vezetni meg 50 kilósan is lehet...

dec. 31. 11:51
 2/19 anonim ***** válasza:
70%
Nincs tele a net, csak ha egyet megnézel, akkor az algoritmus ilyen videókat kezd el tolni a képedbe. Illetve sok nő is kihasználja a nőiességét a nézettség miatt, ezért csinál videókat, mert megnézik a férfiak, neki meg van bevétele ebből.
dec. 31. 11:52
 3/19 dirtboy ***** válasza:
50%

Magyarországon még annyira nem terjed az ilyen munka a nők körben,gyanítom nem tartják nőisnek így nem is gondolkoznak el rajta. Én németországban élek és nagyon sok női buszsofőr van,többet látok mint pasit. A belföldi kamionokon is sűrűn nők vannak. Munkahelyemen is van pár női kamion sofőr.

Régebben a discovery-n mutatták a világlegnagyobb dömpereit és az egyiket nő vezette.

dec. 31. 12:04
 4/19 anonim ***** válasza:
89%
#3 nekem volt olyan, pici kb 160 centi magas kolléganőm, aki Angliában emeletes buszt vezetett.
dec. 31. 12:12
 5/19 anonim ***** válasza:
63%
Óvatosan a vágyakkal..a TikTokon sok nő vezet buszt, kamiont. A női kamionozás titka, hogy nyelveket beszélnek...van amelyik érettségi nélkül, de négy nyelv ismeretével járja Európát...de van diplomás is, aki a magyaron kívül a norvégot, és az angolt beszéli hibátlanul...nekik fut a szekér.
dec. 31. 12:58
 6/19 A kérdező kommentje:
#5: Ezek szerint nekem hiába vágyam a kamionozás, ha az angolt is csak gyenge B1 szinten beszélem, akkor esélytelen, hogy kamionos legyek? Németet is tanultam pár hónapig de a der/die/das se ment szóval azt végleg feladtam.
dec. 31. 13:34
 7/19 anonim ***** válasza:
50%
#6 Belföldre is mindig keresnek sofőröket
dec. 31. 13:57
 8/19 anonim válasza:
68%

"De női sofőrök is vannak ezek szerint, akkor ők hogy védik meg magukat és a szállítmányt?"

Úgy, hogy kihívják a rendőrt.

dec. 31. 13:57
 9/19 anonim válasza:
37%

"mégha a szemem miatt kétséges, hogy meg is kapom a hivatásost"

Én ugyan nem tudom mi baja a szemednek, de ha fényes nappal 100 méterről észreveszel egy ember nagyságú mozgó tárgyat akkor már megkapod. A kamionos nem órás hogy húde kell látnia húde kis dolgokat vagy hú de messzire.

dec. 31. 14:03
 10/19 A kérdező kommentje:

#7: Ha az angolt megtanulom egy stabil középszinten akkor mehetek külföldre? Vagy a német is mindenképp kell majd?

#9: Igazából jobb szemem lézerese műtve volt (elvileg 0-ás, gyakorlatilag 2 hete homályosan látok, nem tudom mi okból, este pedig alapból tompábban látok egy ideje).

dec. 31. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!